Fenerbahçe'nin otobüsü Yeni Tourismo 15 RHD oldu

Fenerbahçe'nin otobüsü Yeni Tourismo 15 RHD oldu

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kara yolculuklarında kullanacağı yeni Tourismo 15 RHD otobüsü, Gürsel Turizm tarafından kulübe tahsis edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün karayolu resmi ulaşım sponsoru Gürsel Turizm’in Mercedes-Benz Türk ile yaptığı anlaşma sonucu, sarı-lacivertli takımın tüm güvenlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan 1 adet yeni Tourismo 15 RHD’nin teslimatı; Fenerbahçe Samandıra Tesisleri’nde Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mer

Mercedes-Benz Türk ile personel ve okul taşımacılığının lider firması Gürsel Turizm, Süper Lig’in en iddialı takımlarından Fenerbahçe için bir kez daha güçlerini birleştirdi. Efsanevi teknik direktör Didi döneminden beri sarı lacivertli takıma hizmet veren Gürsel Turizm, 2016 yılından itibaren Fenerbahçe Spor Kulübü’nün karayolu resmi ulaşım sponsoru olmaya devam ediyor. 2016-17 futbol sezonunda tercihini yeni Travego’dan yana kullanan Gürsel Turizm, her zaman sektörün en yeni ve en popüler otobüsünü takımları Fenerbahçe’ye tahsis ettiklerini belirterek, bu sefer de tercihini özel bir yeni Tourismo 15 RHD otobüsten yana kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Samandıra Can Bartu Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyeleri Hürer Gündüz, Türker Karahasan, Bülent Birant, Kerem Birant ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt katıldı.

Etiketler :