Fesan Makine, TREDER üyesi oldu

Fesan Makine, TREDER üyesi oldu

Fesan Makine, TREDER’in 23’üncü üyesi oldu. TREDER Yönetim Kurulu ve üyeleri ile Fesan Makine’yi ziyaret eden TREDER Başkanı Yalçın Şentürk TREDER’in kapısının herkese açık olduğunu, her geçen gün artan katılımlarla sektörün temsiliyetinin güçlendiğini söyledi.

Fesan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baypınar,  üyelik ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “TREDER, ülkemizde treyler imalatçıları içerisinde işini hakkı ile yapan etik ticaret kuralları içerisinde hareket eden imalatçıların bir araya geldiği bir dernek olarak görüyoruz. Geçmiş dönemlerde sektörde yaşanan sıkıntıları dile getiren ve çözümü için çalışmalarda bulunan faydalı bir dernek olarak tanıdık ve duyduk. Fesan ailesi olarak işimizi severek yaptığımız için bizimde bu dernekte bulunmamız kararına vardık. Sektörde karşılaşılan problemleri ve  çözümleri yönetime aktarıp, gerekli çalışmalarda bulunmak. Bize düşen görevler varsa da yerine getirmek bizi mutlu eder. ” şeklinde konuştu.

Sektördeki ürünleri geliştirme ve müşteri ihtiyaçlarını karşılama noktasında oldukça dinamik bir yapıya sahip Fesan Makine, yeni tasarladığı ürünlerde beğeni topluyor. Faaliyetlerine 2011 yılında başlayan Fesan Makine, 12 bin metrekaresi kapalı, toplam 20 bin metrekare üretimin alanına sahip ve her geçen üretim gücünü arttırarak devam ediyor.  

Fesan Makina, sektör içerisinde aktif olarak bulunmasının getirdiği bilgi birikimi ve konusunda tecrübeli çalışanları ile Türkiye treyler sektörünün öncü firmalardan biri. ISO-9001 Kalite Yönetimi Sistemi belgesine sahip Fesan Makine; treyler grubunda damperli, 13,60, konteyner taşıyıcı, low bed, araç üzerinde kasa ve damperli kasa olmak üzere üretimlerine devam ediyor.

Daha önceki yıllarda yurt dışı pazar için bir girişimde bulunmayan Fesan Makine, son bir buçuk yıldır yurt dışı pazarına girmek için gerekli alt yapı çalışmalarına başladı. Yurt dışındaki bir çok ülkeye amaç ve isteklere uygun imalatları gerçekleştirebilmek için kendisine 3,5 yıl gibi bir süre tanıyan Fesan Makine, üretim adetlerini yurt içi ve dışı olarak dengelemeyi hedefliyor.

Etiketler :