Filosuna 30 adet Perdeli Maxima ve 1 adet Low-Bed kattı

Filosuna 30 adet Perdeli Maxima ve 1 adet Low-Bed kattı

Tırsan, Tuna Uluslararası Lojistik Nakliyat’a 30 adet Tırsan Perdeli Maxima ve 1 adet Kässbohrer 5 Dingilli Uzayabilir Low-Bed teslim etti. Filosunda 100’ün üzerinde Tırsan treyleri bulunan firma, yapmış olduğu yeni alımla birlikte filosunu büyütmeyi sürdürdü.

Tuna Lojistik, 30 adet Tırsan Perdeli Maxima ve 1 adet Kässbohrer K.SLA 5 Dingilli Uzayabilir Low-Bed ekledi. Tırsan Treyler Adapazarı fabrikasında yapılan törenle araçlar Tuna Uluslararası Lojistik Nakliyat ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma ortağı Sıtkı Civelek ve Finansman Müdürü İbrahim Bunsuz’a, DAF-Tırsan Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç tarafından teslim edildi.

Teslimat töreninde konuşan Tuna Lojistik ortağı Sıtkı Civelek, firma olarak müşterilerine parsiyel taşımacılık, proje taşımacılığı, sigorta, gümrükleme, vagon taşımacılığı hizmeti sunduklarını belirterek, “Tırsan ürünlerinin kalitesine, sağlamlığına ve sorunsuzluğuna yatırım yaparak filomuzu büyüttük. Müşterilerimize zamanında, sorunsuz hizmet veriyoruz. Bu noktada en büyük destekçimiz Tırsan” dedi. 

Etiketler :