Filosunu 100 adet Volkswagen Crafter ile genişletti

Filosunu 100 adet Volkswagen Crafter ile genişletti

Efatur, bu yıl da araç filosunu Volkswagen Crafter ile güçlendirdi. Efatur, bu yıl 100 adet Volkswagen Crafter’ı filosuna ekledi. İlk 44 adet Crafter’ın teslimatı Nisan ayında gerçekleştirildi.

Öğrenci, personel taşımacılığı, operasyonel kiralama ve transfer hizmetlerinde faaliyet gösteren Efatur ile Volkswagen Ticari Araç’ın var olan işbirliği Efatur’un 100 adet Volkswagen Crafter’ı filosuna dahil etmesiyle güçlendi. Efatur’un Kurtköy şubesinde düzenlenen törende 44 aracın teslimatı Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan, Efatur Yönetim Kurulu Başkanı Emin Altunç, Efatur Genel Müdürü Kayhan Yılmazer ve iki şirketin yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan, yeni teslimatlarla Crafter modelinin ticari araç pazarındaki etkinliğini artırdıklarını söyledi. Volkswagen Ticari Araç’ın sektörün öncü firmaları tarafından tercih edildiğinin altını çizen Taner Kozlan şöyle devam etti: “Bunun temel nedeni sektörün ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek donanım ve kalitede model ve hizmetleri sunuyor olmamız. Efatur ile geçmişten gelen işbirliğimizi 2017’de de yeni Crafter teslimatları ile devam ettiriyoruz. Crafter, her sektörden farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlandı. Bu anlamda Crafter, servis, okul, turizm taşımacılığında Efatur’un en iyi çözüm ortağı.”

Törende konuşan Efatur Genel Müdürü Kayhan Yılmazer, şirket olarak en çok önem verdikleri konunun yolcularının güvenliği ve konforu olduğunu, bunun da Volkswagen Ticari Araç modellerini seçmelerindeki en belirleyici kriter olduğunu söyledi. Yılmazer “Volkswagen Crafter modelini yakından takip ediyoruz. Crafter’ın yolcularına sunduğu güvenlik ve konfor, segment standartlarının üstünde. Ayrıca düşük yakıt tüketimleri ve işletim maliyetlerini de göz önüne aldığımızda, bizim için Volkswagen Ticari Araç’ı seçmek, çok doğru bir karar oldu” diye konuştu. 

Etiketler :