Ford Trucks’tan inşaat izlemeyi sevenlere

Ford Trucks’tan inşaat izlemeyi sevenlere

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, inşaat izleme fenomenine bambaşka bir boyut kazandırdığı yeni kampanyasıyla “Bizi İzlemeye Devam Edin!” diyor.

Ford Trucks, dijital araştırmalar ve sosyal dinlemeler sonucu ortaya çıkardığı içgörüyü absürt ve eğlenceli bir yolla ele alan yeni bir kampanya başlattı. “Bizi İzlemeye Devam Edin!” mottosuyla hareket eden ağır ticari araç markası, inşaat seyretmekten kendini alamayan izleyiciler için kurduğu hayali HafriTur firması ile bir film hazırladı. 

Filmde halkımızın inşaat seyretmeye bayıldığını fark ederek bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini düşünen HafriTur’un hayali CEO’su İlhan Dolubel, kendisiyle aynı tutkuyu paylaşan insanları bir araya toplama görevini üstlenerek, sahada inşaat avcısı olarak bilinen çalışanlardan gerekli bilgileri not alıp sevenleri sevdikleriyle buluşturmaya başlıyor. Düzenlediği turun festival tadında olduğunu söyleyen İlhan Dolubel, “Ford Trucks ile çalışmak Şampiyonlar Ligi maçı izlemek gibidir” diyerek, Ford Trucks’ın inşaat izleme tutkunlarının gönlünde ayrı bir yeri olduğunu vurguluyor.

Reklamveren: Ford Otosan

Reklamveren Yetkilisi: Bahattin Topçu, Gonca Sofuoğlu, Hande Şengül, Pınar Sevil, Önder Olcay, Ece Barak

Reklam Ajansı: Tick Tock Boom

Kreatif Direktör: Gürkan Gürel

Yönetmen: Gürkan Gürel – Ozan Akyol

Görüntü Yönetmeni: Fatih Türker – Yunus Emre Tolan

Sanat Yönetmeni: Elif Domaniç

 Yaratıcı Ekip: Erman Çağlar, Ayberk Sözer, Oktay Erdoğan

Tasarım Ekibi: Maya Öztürk, Sezer Dalgıç, Efe Take

Marka Direktörü: Ali Eren Bilgin

Müşteri İlişkileri Ekibi: Kenan Yüksel, Oğuzhan Özdener

Ajans Prodüktörü: Bensu Şengül

Yapımcı: Ahmet Üzgün

 

Etiketler :