Fortrans, As-Sar Otomotiv’den aldığı T460 çekicilerle filosunu güçlendirdi

Fortrans, As-Sar Otomotiv’den aldığı T460 çekicilerle filosunu güçlendirdi

Fortrans Uluslararası Taşımacılık, As-Sar Otomotiv’den 3 adet Euro 6 Renault Trucks T460 XLOW araç aldı. Fortrans tesislerinde düzenlenen törene Fortrans Uluslararası Taşımacılık sahibi Orhan Nacar, As-Sar Otomotiv Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı, Fortrans Uluslararası Taşımacılık Filo Sorumlusu Okan Nacar ve As-Sar Otomotiv Satış ve Operasyon Sorumlusu Burhan Gülkan katıldı.Fortrans Uluslararası Taşımacılık sahibi Orhan Nacar teslimat töreninde yaptığı açıklama...

Fortrans Uluslararası Taşımacılık, As-Sar Otomotiv’den 3 adet Euro 6 Renault Trucks T460 XLOW araç aldı. Fortrans tesislerinde düzenlenen törene Fortrans Uluslararası Taşımacılık sahibi Orhan Nacar, As-Sar Otomotiv Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı, Fortrans Uluslararası Taşımacılık Filo Sorumlusu Okan Nacar ve As-Sar Otomotiv Satış ve Operasyon Sorumlusu Burhan Gülkan katıldı.

Fortrans Uluslararası Taşımacılık sahibi Orhan Nacar teslimat töreninde yaptığı açıklama şunları söyledi: “2008 yılında kurulan şirketimiz; uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir. Fortrans, yönetiminden, çalışanlarına kadar; sektöre uzun yıllar emeği geçmiş, tecrübeli, her türlü konuya hakim, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, hoşgörü ve profesyonellikten asla ödün vermeyen, deneyimli bir kadroya sahiptir. Şirketimizin ana prensibi, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda en kısa sürede en ekonomik koşullarda ve sıfır sorun anlayışı ile sevkiyatları gerçekleştirmektir.

Hızlı, güvenilir ve kaliteli lojistik hizmeti sağlayan global bir lojistik şirketi vizyonuyla yatırım yapan şirketimiz 2010 yılında Romanya’da/ Bucuresti de   Sc Fornacar Srl  firmasını  kurarak parsiyel  malzeme dağıtımlarını  öz mal  Romanya  plakalı araçlarla  yapmaya  başlamıştır. Bugün Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Letonya, Estonya ve Litvanya da ofis ve acentelerimizle parsiyel taşıma yapmaktayız .Renault Trucks ile işbirliğimizden ise son derece memnunuz, işletme maliyetleri bakımından bir çok marka ile yaptığımız karşılaştırmalar sonucu Renault Trucks ön plana çıkıyor. Satış operasyonları konusunda bizlere her dönemde destek olan As-Sar Otomotive ve Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı’ya ayrıca teşekkür ederiz.”

As-Sar Otomotiv Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı da törende yaptığı açıklamada, “Fortrans ile işbirliğimiz uzun yıllara dayanıyor. Firmanın bizleri ve ürünümüzü tercih etmelerinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Araçlarımızın bizleri yıllardır mahcup etmemesi ise ayrı bir gurur. İşbirliğimizin uzun yıllar sürmesini  ve araçların değerli müşterimize uzun yıllar sorunsuz , karlı günler getirmesini dilerim” dedi. 

Etiketler :