GBU Lojistik filosuna 17 adet Ford F-MAX kattı

GBU Lojistik filosuna 17 adet Ford F-MAX kattı

Yurtiçindeki lojistik faaliyetlerinin yanı sıra kurumlara özel proje bazlı nakliyat operasyonları gerçekleştiren GBU Lojistik, filosunu 17 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Şirket, ayrıca 2009’dan bu yana filosunu 50’yi aşkın Ford Trucks marka araçla büyüttü. Düzenlenen araç teslimat töreninde GBU Lojistik kurucuları Gürol Başar Ülger ve Adem Ülger’in yanı sıra Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat...

Yurtiçindeki lojistik faaliyetlerinin yanı sıra kurumlara özel proje bazlı nakliyat operasyonları gerçekleştiren GBU Lojistik, filosunu 17 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Şirket, ayrıca 2009’dan bu yana filosunu 50’yi aşkın Ford Trucks marka araçla büyüttü. Düzenlenen araç teslimat töreninde GBU Lojistik kurucuları Gürol Başar Ülger ve Adem Ülger’in yanı sıra Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat Bakış ile Ford Trucks Başer Oto Genel Müdürü Ömer Faruk Başer hazır bulundular. 

Teslimat töreninde değerlendirmelerde bulunan GBU Lojistik kurucusu Gürol Başar Ülger, “GBU Lojistik olarak, 2009’dan bu yana filomuzu Ford Trucks marka araçlarla büyütmeye devam ediyoruz. Bu kararlarımızda hem Ford Otosan’ın 60 senelik tecrübesiyle kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliğini hem de Ford Trucks’ın sunduğu satış sonrası servis ve hizmetlerin faydasını göz önüne alarak ilerliyoruz. Şimdi de filomuzu Türk mühendislerin geliştirdiği ve ülkemizde üretilen ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. F-MAX, 500 PS güce sahip, düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile şirketimizin ve kaptanlarımızın büyük beğenisini kazandı. Lojistik operasyonlarımızda bize çok önemli bir katkı sunacağına inanıyoruz” dedi. 

Etiketler :