Gefco’dan sınırları birleştiren taşımacılık hareketi

Gefco’dan sınırları birleştiren taşımacılık hareketi

GEFCO, Orta Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu ağıyla ortaklaşa yürüttüğü yeni pazarlama kampanyasına start veriyor. Şirket 8 ay sürecek kampanyayla bu ülkelerdeki satın alma ve operasyonel güçlerini birleştiriyor. GEFCO, küresel lojistik ağıyla Birleşik Devletler Topluluğu’na uzanan taşımacılık hizmetlerinde optimum süre ve maliyet ile özel lojistik çözümleri sunacak.

GEFCO, Orta Avrupa, Balkanlar ve Orta Doğu (CEBAME) ağıyla yeni bir pazarlama kampanyasına başlıyor. Kampanya, GEFCO Türkiye’nin de dahil olduğu CEBAME ülkelerindeki satın alma ve operasyonel güçlerini birleştirerek Birleşik Devletler Topluluğu’na (BDT) uzanan taşımacılık hizmetlerinde rekabetçi çözümler getirmeyi hedefliyor.

Kampanya ile Türkiye, Avusturya, Almanya, Yunanistan, Hırvatistan, Macaristan, Polonya, Romanya, Slovakya, Slovenya ve Sırbistan’dan Birleşik Devletler Topluluğu ülkelerine çıkışlarda, her türlü nakliye ihtiyacının optimum süre ve maliyet ile karşılanması hedefleniyor.

ZAFER ÖZKÖK: “GEFCO’NUN ULUSLARARASI AĞI HER KONUDA BİZLERİ TAM DESTEKLİYOR”

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök, “Bu yeni kampanya ile BDT ülkelerine giden malların gümrük işlemleri dahil her türlü lojistik ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. GEFCO’nun uluslararası ağı her konuda bizleri tam destekliyor ve GEFCO ağındaki diğer ülkeler ile dirsek dirseğe yaptığımız çalışmalar sayesinde bu bölgede pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. GEFCO için Rusya ve BDT ülkeleri çok önemli, burada var olan hacmin artırılmasına büyük önem veriyoruz” dedi.

Etiketler :