GO, Petroleum İstanbul’da yerini aldı

GO, Petroleum İstanbul’da yerini aldı

İpragaz ile akaryakıtın yenilikçi ve dinamik markası GO, sektörün en önemli platformlarından Petroleum İstanbul 2019’un, yine en çok ilgi çeken markaları arasında yer aldı. GO, “Enerjide Dijital Devrim” temasıyla başlayan Petroleum İstanbul’da, GO mobil uygulamasını tanıttı. GO standında yer alan Mobil 1TM’in Formula 1 aracında VR gözlük teknolojisi ile yarış heyecanını yaşatması da büyük ilgi gördü.  GO’nun her daim yeni ve dinamik bir marka olarak kalacağını vurgulayan İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, “Zeng

Petroleum İstanbul 2019 – 14. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl da Gas & Power Network – 3. Elektrik, Doğal Gaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak 28 Mart’ta TÜYAP Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. Enerjide Dijital Devrim temasıyla açılan Petroleum İstanbul 2019’da’da 3 gün boyunca "Sektörde Dijital Dönüşüm", "Akıllı İstasyon" ve "Yeni Gelir Alanları" tüm yönleriyle ele alınacak.

Enerji sektörünün en önemli uluslararası buluşmasında geleneksel olarak yerini alan Türkiye’nin köklü ve güçlü kuruluşu İpragaz, fuarda yine ilginin odağında yer aldı. İpragaz Otogaz ve akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, özgün tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken GO standında ziyaretçilerle buluştu.

GO’nun Yeni Nesil Yakıt İstasyonu zinciri güçlü adımlarla büyüyor

GO’nun, İpragaz’ın Türkiye’de enerjinin LPG, doğalgaz, akaryakıt ve elektrik olmak üzere 4 temel segmentinde; tek çatı altında hizmet sunabilen bir enerji şirketine dönüşmesindeki son halka olduğunu vurgulayan İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, “GO’yu, yoğun ve titiz bir hazırlık aşaması ardından, küresel standartlarda bir marka olarak sıfırdan yarattık. GO, etkileyici tasarımıyla, özgün nitelikleriyle, kaliteli ve adil hizmet anlayışı, ileri teknolojiye sahip ürünleriyle kısa sürede yolların aranan markaları arasına girdi. İlk Yeni Nesil GO Yakıt İstasyonu’nu 2013 yılında Konya’da açtık ve büyümemize güçlü adımlarla devam ettik. 2018 yılı içinde önemli bir mihenk noktasını geride bıraktık ve öncelikli hedeflerimiz arasında yer alan 150’nci istasyonumuzu Diyarbakır’da hizmete aldık. Bugün ise GO’nun Türkiye’de yaygın Yeni Nesil Yakıt İstasyonu zincirinde 170’e yaklaştık” dedi.

GO, Bayi Dostu – BADO yaklaşımı ile bayilerini dinliyor

Henüz GO'yu kurgularken, Türkiye’de hiçbir sektörde eşi bulunmayan, Bayi Dostu – BADO felsefesini geliştirdiklerini hatırlatan Eyüp Aratay, “BADO felsefemize göre bayilerimizle adil bir ticari yaklaşım içinde çalışıyoruz ve onlara işlerini geliştirme imkanı sağlıyoruz. 'GO Bayi Konseyi’ adı altında kurduğumuz yapılanma ile bayilerimizin, şirketin yönetimsel süreçlerine fikirleriyle katkıda bulunmalarını ve karar alma süreçlerinde yer almalarını sağlıyoruz. İnsana, çevreye, araca ve yasalara saygı felsefesiyle, alanında öncülük eden özgün Bayi Dostu – BADO yaklaşımı ile GO, istasyon başına satış ortalamalarında önemli seviyelere ulaştı” diye konuştu.

GO’nun mobil uygulaması ile GO CARD daha da kullanışlı hale geliyor

GO’nun sektörde öne çıktığı en önemli alanlardan birinin de müşteri sadakat programı olduğuna dikkat çeken Aratay, şöyle konuştu: “Gelecek düşünülerek kurgulanmış kompleks bir alt yapıya sahip GO CARD’ı arka planda çok fazla kampanya mekanizması barındıran ve her türlü sürece uyum sağlayabilecek bir yapıda hayata geçirdik. GO CARD kullanıcı sayısı ve aktif kullanım oranlarıyla sektör ortalamalarının üzerine çıktı ve kullanıcı sayımız, açılan her istasyonla birlikte daha da artıyor. Zengin kampanya çeşitliliği ile müşterilerine önemli avantajlar sağlayan GO CARD’ı Petroleum İstanbul’da ilk kez tanıttığımız GO mobil uygulaması ile daha da kullanışlı hale getiriyoruz. Her daim yeni ve dinamik bir marka olacağına söz verdiğimiz GO, teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip edip müşterilerine en uygun şekilde sunmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

Hizmet kalitesi ve başarılarına uluslararası arenadan tescil

GO’nun sunduğu hizmet kalitesi ve başarılarının uluslararası arenada tescillendiğini vurgulayan Eyüp Aratay, şöyle konuştu: “GO, Avrupa Birliği resmi performans yönetim modeli EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Tanıma Programı kapsamında KalDer tarafından değerlendirildi ve henüz genç bir marka olarak 5’inci yılına “5 Yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik” sertifikası ile girdi. Aynı zamanda küresel prestije sahip bir başka program olan “Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri”nde de sektöre hareketlilik getiren sadakat programı GO CARD ile 3 farklı ödüle birden layık görüldü. GO CARD, “En İyi Pazarlama Çözümleri” ve “En İyi Teşvik Yönetim Çözümü” kategorilerinde altın, “Müşteri Etkileşimini Artırma” kategorisinde ise bronz ödül aldı”

Mobil 1TM de GO ile birlikte Petroleum İstanbul 2019’da yer aldı

Türkiye genelindeki tüm Yeni Nesil GO İstasyonları’nda bulunan, dünyanın önde gelen tam sentetik motor yağı Mobil 1TM de, Petroleum İstanbul 2019'da GO standında yerini aldı. Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik markası GO ile motor yağlarının köklü ve uzman kuruluşu Mobil 1TM, işbirliklerindeki başarıyı, bu önemli sektör platformuna da taşıdı. Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören GO standını ziyaret edenler, Mobil 1 TM’in Formula 1 aracında VR gözlük teknolojisi ile yarış heyecanını da deneyimledi.

Etiketler :