Goodyear, Filo Müşterileriyle Prag'daki Avrupa Kamyon Yarışları’nda Buluştu

Goodyear, Filo Müşterileriyle Prag'daki Avrupa Kamyon Yarışları’nda Buluştu

Goodyear, sponsor olduğu FIA Avrupa Kamyon Yarışları’nın Çek Cumhuriyeti’nin Most şehrindeki ayağını, filo müşterileriyle birlikte izledi. Şampiyonaya katılan tüm kamyonların önümüzdeki üç yıl boyunca lastiklerini sağlayacak olan Goodyear’ın misafiri olan filo müşterileri, ayrıca Prag ve Karlovy Vary’i gezme şansı buldu.

Goodyear, sezon başında Federation Internationale de l’Automobile (FIA) ile imzaladığı anlaşmayla birlikte FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın lastik ortağı olduğunu açıklamıştı. Mayıs ayında başlayan yarışların Eylül ayında Çek Cumhuriyeti’nin Most şehrinde gerçekleşen altıncı ayağına filo müşterilerini de davet eden Goodyear, yarışların heyecanının onlarla paylaştı. Organizasyondan etkilenen filo yöneticileri, Goodyear’ın ürünlerine ve markaya olan güvenlerini ifade ettiler.

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Şaban Güngör, “Şampiyonaya katılan tüm kamyonlarda, önümüzdeki üç yıl boyunca yarışlar için özel olarak geliştirilen Goodyear Kamyon Yarışı lastikleri kullanıldı. Ticari araçların gövde gösterisi olan böyle bir organizasyonun ortağı olmak gurur verici. Bu mutluluğu güçlü işbirliği içinde olduğumuz filo müşterilerimizle paylaşmak istedik” dedi.

Yarışlar sonrası Goodyear yöneticileri ile filo müşterileri Prag ve Karlovy Vary’i de gezme fırsatı buldular.

FIA tarafından, FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın lastik üreticisi, tedarikçisi ve destekçisi olarak seçilen Goodyear, özel olarak geliştirdiği 315/70R22.5 ebadındaki lastikleri, 2016 Kamyon Yarışları Şampiyonası’ndaki takımların kullanımına sunuyor. Kamyon yarışları sayesinde Goodyear, gelecekte standart kamyon lastiklerinde kullanılacak teknolojileri test etme şansı buluyor. 

Etiketler :