Goodyear Tedarik Zinciri Müdürü belli oldu

Goodyear Tedarik Zinciri Müdürü belli oldu

Goodyear Türkiye’de Tedarik Zinciri Müdürlüğü görevine Hacer Kök atandı. 5 Ocak itibariyle görevine başlayan Hacer Kök, Goodyear Türkiye’nin tedarik zinciri yönetimine yönelik süreçlerin yönetiminden ve geliştirilmesinden sorumlu olacak.1998 yılında Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Hacer Kök, profesyonel hayatına 1998 yılında Autoliv Türkiye'de Üretim Mühendisi olarak başladı ve  aynı şirkette Üretim Planlama Mühendisliği ve Lojistik...

Goodyear Türkiye’de Tedarik Zinciri Müdürlüğü görevine Hacer Kök atandı. 5 Ocak itibariyle görevine başlayan Hacer Kök, Goodyear Türkiye’nin tedarik zinciri yönetimine yönelik süreçlerin yönetiminden ve geliştirilmesinden sorumlu olacak.

1998 yılında Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Hacer Kök, profesyonel hayatına 1998 yılında Autoliv Türkiye'de Üretim Mühendisi olarak başladı ve  aynı şirkette Üretim Planlama Mühendisliği ve Lojistik Müdürlüğü gibi farklı görevlerde bulundu.

Hacer Kök, Goodyear'a 2008 yılında Stratejik Planlama ve Proje Müdürü olarak göreve başladığı ve son olarak Tedarik Zinciri Yönetim Müdürü olarak görev yaptığı Novartis Türkiye'den katıldı.

Etiketler :