GPS-Buddy, Mersin ofisini hizmete açtı

GPS-Buddy, Mersin ofisini hizmete açtı

2008 yılından itibaren Türkiye’de araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında hizmet vermeye başlayan GPS-Buddy, İstanbul’dan sonra ikinci ofisini Mersin’de açtı.GPS-Buddy, Türkiye’de en fazla taşımacının olduğu illerden biri olan Mersin dışında tüm Güney, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerini de kapsayacak bir satış ağı kurmayı hedefliyor. Mersin ve civarında yaklaşık 40 müşterisine araç takip ve filo yönetimi hizmeti veren GPS-Buddy, takograf hizmetinde...

2008 yılından itibaren Türkiye’de araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında hizmet vermeye başlayan GPS-Buddy, İstanbul’dan sonra ikinci ofisini Mersin’de açtı.

GPS-Buddy, Türkiye’de en fazla taşımacının olduğu illerden biri olan Mersin dışında tüm Güney, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerini de kapsayacak bir satış ağı kurmayı hedefliyor. Mersin ve civarında yaklaşık 40 müşterisine araç takip ve filo yönetimi hizmeti veren GPS-Buddy, takograf hizmetinde verileri indirme konusundaki hızlı teknoloji yatırımı ile diğer araç takip sistemlerinden ayrılıyor. GPS-Buddy ürünleri, ısı sensörleri ve frigorifik araçların sıcaklık ve nem ölçümlerini uzaktan takip edebilme özelliğinden dolayı bu bölgelerde özellikle tercih ediliyor.

GPS-BUDDY HAKKINDA…

1992 yılında Hollanda'da kurulan GPS-Buddy’nin sistemleri ve donanımları İtalya'daki fabrikasında üretiliyor. Türkiye’yi Ar-Ge merkezi olarak da kullanan GPS-Buddy Almanya, A.B.D, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kuzey Afrika, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya ve Slovenya’da faaliyet gösteriyor. Tüm yazılım, donanım ve Ar-Ge çalışmalarını kendi bünyesinde yürüten GPS-Buddy, yılların deneyimiyle ürettiği kaliteli ve inovatif sistemlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Toplamda 36,000'den fazla aracı olan 1,600'den fazla değerli müşteri GPS-Buddy’nin inovatif ve yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek sistemleri ile donatıldı. 

Etiketler :