“Günde ortalama 800 bin kişi taşıyoruz, bu otobüsler İzmir’e yakışıyor”

“Günde ortalama 800 bin kişi taşıyoruz, bu otobüsler İzmir’e yakışıyor”

İZULAŞ Genel Müdürü Arda Şekercioğlu, “TEMSA Avenue araçları bizzat ben kendim de kullandım. Kullanımı son derece kolay. Konforlu iç dizaynı yolcuları rahatlatıyor. Sürücü koltuğu, klima sistemiyle son derece yüksek teknolojiye sahip araçlar. Avenue otobüsler İZULAŞ’ın hizmet sürecine keyif katacak” dedi.

Avenue otobüslerin teslimatında açıklamalarda bulunan İZULAŞ Genel Müdürü Arda Şekercioğlu da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin altyapıya ve toplu ulaşıma çok büyük yatırımlar yaptığını vurgulayarak, “Filomuzdaki otobüs sayısı 364’e ulaştı. İZULAŞ günlük olarak, her sabah 110 parkura 280 servis veriyoruz. Günde ortalama 800 bin kişi taşıyoruz. Biz ESHOT’un 3/1’ini taşıyoruz. Otobüs filosunun yaş ortalaması 13’lerden 3.5’lara kadar düştü. Filomuzda gencecik otobüslerimiz var artık. Süreçten mutluyuz. Önümüzdeki dönemde biraz daha aşağı çekmek, son eski otobüsleri değiştirme planımız var” dedi.

BU OTOBÜSLER İZMİR’E YAKIŞIYOR

Temsa Avenue araçların ilk kez 2013 yılında ESHOT bünyesinde hizmet vermeye başladığına dikkat çeken Şekercioğlu, “Bir kere renkleri çok keyifli. Kırmızı renk hoşumuza gidiyor. Hem İzmir’e yakışıyor hem de İZULAŞ’ın simgesi gibi oldu  Temsa Avenue otobüsleri bizzat ben kullandım. Kullanımı çok kolay. Konforlu iç dizaynı yolcuları rahatlatıyor. Sürücü koltuğu, klima sistemiyle son derece yüksek teknolojiye sahip araçlar. Avenue otobüsler İZULAŞ’ın hizmet sürecine keyif katacak. Yakıt tüketimi noktasında Euro 6 motorların çok ciddi şekilde tasarruf sağladığını gördük” diye konuştu.

ESHOT 3 YILDIR AVENUE ARAÇLARDAN ÇOK MEMNUN

 ESHOT’un 3 yıldır kullandıkları Avenue otobüslerden, satış sonrası hizmetlerden çok memnun olduğunu belirten Arda Şekercioğlu, “En ufak bir memnuniyetsizliklerini duymadık. Bize tavsiye ettiler. Biz de hem otobüslerden hem de satış sonrası hizmetlerden çok umutluyuz. Şu ana kadar da ortak çalışmalarımız son derece keyifli geçiyor” dedi.

TEMSA AKILLI OTOBÜSLERİ ÇOK AKILLI

Temsa’nın akıllı otobüs çalışmalarını da beğeniyle izlediklerini de açıklayan Arda Şekercioğlu, “Temsa 3 ay önce Urla’da bir fuara katıldı. Elektrikli ve akıllı otobüslerini orada inceledim. Şu an için fazla akıllı olduklarını gördüm. Geleceğe çok iyi bir hazırlık yapılıyor. Burada önemli olan şehirlerin de akıllı bir altyapıya kavuşması, kullananın da bu araçlara binenlerin de bilinçlenmesi gerekiyor. Önümüzdeki süreçte İZULAŞ bünyesinde biz de elektrikli otobüsleri görmek istiyoruz” dedi.

--(Fotoğraf) İZULAŞ Genel Müdürü Arda Şekercioğlu, İZULAŞ'ın Temsa'dan 110 adet Avenue otobüs alım töreni sonrası Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ile...

Etiketler :