Has Otomotiv’den 10 adet Sprinter, 1 adet Vito teslimatı

Has Otomotiv’den 10 adet Sprinter, 1 adet Vito teslimatı

Has Otomotiv, Günaydın Group bünyesinde faaliyet gösteren HG Egetrans ve Via Turizm’e 10 Sprinter ve 1 Vito teslim etti. Bu araç alımı ile iki şirketin bu yıl yaptığı araç yatırımı 37 adete ulaştı.Has Otomotiv’in Hadımköy tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, HG Egetrans Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Yalçınkaya, Hikmet Yalçınkaya, Via Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Çoban,  Mercedes-Benz Türk Hafif...

Has Otomotiv, Günaydın Group bünyesinde faaliyet gösteren HG Egetrans ve Via Turizm’e 10 Sprinter ve 1 Vito teslim etti. Bu araç alımı ile iki şirketin bu yıl yaptığı araç yatırımı 37 adete ulaştı.

Has Otomotiv’in Hadımköy tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, HG Egetrans Yönetim Kurulu Üyeleri Lütfi Yalçınkaya, Hikmet Yalçınkaya, Via Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Çoban,  Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Bölge Koordinatörü Semih Demir, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş Ticari Araçlar Satış Finansman Yetkilisi Zehra Okay, HTA Satış Müdürü Osman Çoban, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban,  HTA Satış Sorumlusu Nalan Şimşek, Pazarlama İletişim Yetkilisi Onur Gür katıldı.

Etiketler :