Hem enerjiden tasarruf ediyor hem de sıcaklığı kontrol altında tutuyor

Hem enerjiden tasarruf ediyor hem de sıcaklığı kontrol altında tutuyor

Schneider Electric, son teknolojiyle geliştirdiği SE8000 Serisi oda kontrol cihazında, bir termostat/sıcaklık sensörü ile programlanabilir kontrol cihazını tek bir ünitede birleştirdi

 Schneider Electric’in geliştirdiği SE8000 Serisi oda kontrol cihazları, çok bileşenli (DDC) sistemlerde bulunan tüm konfor ve kontrol işlevlerini küçük ve kurulumu kolay bir pakette sunuyor.Ofisler, perakende mağazaları, okullar, oteller dâhil birçok ortam ve dekora uygun son derece özelleştirilebilir yüzeyleriyle zarif bir tasarıma sahip olan SE8000 Serisi, ayrıca kontrol cihazları, HVAC sistemlerinin enerji kullanımını optimum hale getirmek ve işletim maliyetlerini azaltmak için tesisin her noktasında ölçeklendirilebiliyor.

HIZLI YATIRIM GERİ DÖNÜŞÜ

Çeşitli sektörlerden bina sahiplerinin ve tesis yöneticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan SE8000 Serisi oda kontrol cihazları, yenileme projelerinde kurulum işçiliğini ve toplam sahip olma maliyetini azaltarak, hızlı yatırım geri dönüşü sağlıyor.Oda kontrol cihazlarında gelişmiş uygulamaya özel kontrol teknolojisi, alarm izleme, opsiyonel nem ve varlık kontrolleri, çoklu dil desteği, dokunmatik ekran arabirimi ve opsiyonel gizli varlık sensörü bulunuyor. Kişiye özel herhangi bir dekoru tamamlayan mükemmel kombinasyonu sağlamak için tam özelleştirme, beş ekran rengi, iki muhafaza ve 10 kaplamalı şerit arasından da tercih yapılabiliyor.

OPERASYONEL VERİMLİLİK

Yeni SE8000 Serisi oda kontrol cihazlarıyla kullanıcılarına en modern tasarım ve gelişmiş oda kontrol teknolojisini akıllı ve kurulumu kolay ünitelerle sunduklarını belirten Schneider Electric Küçük Bina Sistemleri Başkan Yardımcısı Frederick Morency, “Oda kontrol cihazları, mevcut HVAC ve bina yönetim sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olarak, enerji tasarrufu ve operasyonel verimlilikle hızlı rol sağlıyor ve oda kontrol cihazlarının kurulumu ve devreye alınmasının kolaylığı, bina sakinleri, son kullanıcılar ve işletme operasyonlarını minimum düzeyde etkileyerek hızlı uygulama olanağı sunuyor” dedi.

SE8000 SERİSİ’NİN ÖZELLİKLERİ

Zarif tasarım: İki farklı muhafaza, 10 kaplamalı şerit ve beş farklı ekran rengi ile SE8000 Serisi her tür dekora uygun. Marka bilinirliği: SE8000 Serisi, kullanıcıların yeni veya mevcut bir uygulamada marka bütünlüğünü tamamlamak üzere termostatları, seçtikleri marka logosu, görüntüsü veya mesajı ile özelleştirmelerine olanak tanıyor. Çoklu dil desteği: İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Çince ve çok daha fazlası için kullanıma hazır çoklu dil desteği içeriyor. Gizli hareket sensörü: Yerleşik bir hareket sensörü, oda doluluğuna dayalı otomatik enerji tasarrufu sağlıyor. Tamamen özelleştirilebilir dokunmatik ekrana sahip.

Etiketler :