Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanı Savaş Yaşar oldu

Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanı Savaş Yaşar oldu

20 yılı aşkın bir süredir lojistik sektörünün çeşitli alanlarında görev alan Savaş Yaşar, Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanlığı’na atandı.

Horoz Lojistik, kuruluşunun 75. yılında bünyesine kattığı deneyimli isimlerle güçlenmeye devam ediyor. Horoz Lojistik, uluslararası karayolu taşımacılığı alanında kazandığı başarı ve gelişimin verdiği cesaret ve inançla, yeni hizmetlerini, yeni coğrafyalar ve ürünlerle çeşitlendirerek geliştirmek amacıyla Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Başkanlığı için Savaş Yaşar ile el sıkıştı.  

SAVAŞ YAŞAR KİMDİR

20 yılı aşkın bir süredir lojistik sektörünün çeşitli iş birimlerinde hizmetleri bulunan Yaşar, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Efes Pilsen ile çalışma hayatına atıldı. Ardından 17 yıl boyunca DHL Worldwide Express’te kariyerine farklı pozisyonlarda devam eden Savaş Yaşar, 2005-2014 yılları arasında DHL Türkiye Operasyon Direktörü olarak görev aldı. 2014 -2017 yılları arasında Borusan Lojistik’te Uluslararası Taşımacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  olarak görev alan Savaş Yaşar, 2017 Aralık ayı itibariyle Horoz Lojistik Ailesi’ne katıldı. Savaş Yaşar, evli ve bir çocuk babasıdır. 

Etiketler :