Horoz Lojistik’in Ankara’daki lojistik merkezi açıldı

Horoz Lojistik’in Ankara’daki lojistik merkezi açıldı

Horoz Lojistik, Ankara’daki lojistik merkezini açtı. 50 bin metrekare açık alan üzerine kurulu 33 bin metrekare kapalı alana sahip merkezin açılışına Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, BSH Türkiye İcra Kurulu Üyesi (COO-TR) Dr. Joerg Schaupp, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Arife Polat Düzgün ve çok sayıda davetli katıldı. Konuyla ilgili Horoz Lojistik’ten yapılan açıklama şöyle: “Horoz...

Horoz Lojistik, Ankara’daki lojistik merkezini açtı. 50 bin metrekare açık alan üzerine kurulu 33 bin metrekare kapalı alana sahip merkezin açılışına Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, BSH Türkiye İcra Kurulu Üyesi (COO-TR) Dr. Joerg Schaupp, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Arife Polat Düzgün ve çok sayıda davetli katıldı. 

Konuyla ilgili Horoz Lojistik’ten yapılan açıklama şöyle: “Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. olarak Ankara ilinde inşa ettiğimiz, ileri teknolojik altyapısı ile dünya standartlarında hizmet veren, 50 bin metrekare açık alan üzerine kurulu, 33 bin metrekare kapalı alana sahip lojistik merkezimizin resmi açılışı 12 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşmiştir. 

Türkiye ve dünya çapında marka değeri olan önemli müşterilere hizmet vermek amacıyla 2019 yılında kurulan Lojistik merkezi 15 Nisan 2019 tarihi itibarıyla Türkiye’nin yabancı yatırımlı en büyük beyaz eşya şirketi ünvanına sahip BSH Türkiye’ye hizmet vermeye başlamıştır. Avrupa'nın en çok tercih edilen markalarından Bosch ve Siemens’in yanı sıra Gaggenau ve Profilo markaları ile ülkemize değer katan BSH Türkiye, bu lojistik merkezinden Ankara ve Ankara’nın doğusundaki bölgelere operasyon sağlayacaktır.”

Etiketler :