Huawei, Demiryolu IoT Çözümünü Piyasaya Sundu

Huawei, Demiryolu IoT Çözümünü Piyasaya Sundu

Huawei, hareketliliğin geleceğini korumak için InnoTrans 2018'de bulut tabanlı demiryolları için BIT çözümlerini başlattı.

InnoTrans 2018'de, Huawei bugün Urban Rail Cloud ve Demiryolu IoT Çözümü dahil olmak üzere yeni ICT çözümlerini piyasaya sürdü. Kentsel demiryolu odaklı OTN destekli yüksek hızlı taşıyıcı alanında dünyanın ilk ticari durumunu yayınladı. Her biri, demiryolu operatörleri yolcular için bağlantılı, güvenli ve verimli bir deneyim sunmak için tasarlandı. 18-21 Eylül tarihleri ​​arasında Huawei, “Bulut Tabanlı Demiryolları, Hareketliliğin Geleceği” temasıyla etkinlikte uçtan uca çözümleri sergiliyor. Huawei, tamamen bağlı dijital demiryolları oluşturmak için bulut tabanlı hizmetlerin, mobil genişbant ve en son teknolojilerin nasıl uygulanabileceğini göstermek için endüstri ortaklarıyla da işbirliği yapıyor.

Birçok demiryolu şirketinde konuşlandırılan geleneksel silo haline getirilmiş BT mimarileri, kaynak paylaşımını zorlaştırmakta ve artık günümüz demiryollarının ihtiyaçlarını karşılamakta, bu da bağlı bir yolcu deneyimini yönlendirmek için bilgi ve uygulamalara gerçek zamanlı erişim talep etmektedir.

Geleceğe yönelik akıllı kentsel raylar ve akıllı demiryolları inşa etmek, demiryolu verimliliğinin operasyonel verimliliği artırmasına ve yolcu deneyimini geliştirmesine olanak tanıyan bir demiryolu bulutu platformu ve gelişmiş BT çözümleri gerektirmektedir.

Küresel demiryolu endüstrisinde etkili bir etkinlik olarak InnoTrans, 55 ülkeden 2.761 katılımcıyı ve uluslararası demiryolları ve demiryolu taşımacılığı ile ilgili sektörlerden yaklaşık 90.000 katılımcı çekmektedir. Huawei, sergici olarak katılıyor ve üst düzey toplantılar ve CXO yuvarlak masa toplantıları düzenliyor. Etkinliğin yanı sıra, Huawei Küresel Demiryolu Zirvesi 2018 20 Eylül'de, endüstrinin en iyi uygulamalarını, trendlerini ve zorluklarını keşfetmek için Uluslararası Demiryolları Birliği (UIC), Endüstriyel İnternet Konsorsiyumu (IIC), Deutsche Bahn ve Thales Group da dahil olmak üzere 200'den fazla endüstriyel kuruluş, demiryolu operatörü, sistem entegratörü ve endüstri ortaklarından temsilcilerin toplanmasına sahne olacak.

DİJİTAL DEMIRYOLLARI VE KENTSEL RAYLAR IÇIN EN SON BİT ÇÖZÜMLERINI SERGİLİYOR

Huawei Enterprise İş Grubu Ulaştırma Sektörü Ray Endüstrisi Başkan Yardımcısı Steven Xiong şunları söyledi: “Demiryolu operatörlerinin yolcu seyahat deneyimini geliştirmelerine, güvenliği artırmasına ve operasyonel verimliliği artırmasına yardımcı olan gelişmiş çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Huawei'nin bulut için en yeni BİT çözümleri InnoTrans'da sergilenen demiryolları, demiryolu işletmecilerinin dijital dönüşüm sağlamasına ve hizmet yenilemesini hızlandırmasına, yolcuların artan hacimleri için günlük taşımacılığını geliştirmesine yardımcı olacak. İleriye bakıldığında, Huawei, demiryolu taşımacılığı için bir endüstri ekosistemi geliştirmeyi ve demiryolu işletmecilerinin ihtiyaçlarına göre daha gelişmiş çözümler sunmayı taahhüt ediyor.

Çok servisli senaryolarda demiryolu operatörlerinin çeşitli BİT gereksinimlerini ele almak için, Huawei standında beş alanda BİT çözümleri sergiliyor: Demiryolu Operasyonel İletişim, Kentsel Ray Operasyonel İletişim Ağı, Çevik Deposu, Bulut OCC (operasyon kontrol merkezi) ve Ray BİT Hizmetleri. GSM-R / LTE, IP ağları, optik iletim ağları, sunucular, depolama, bulut platformları ve iş ortağı uygulamaları dahil olmak üzere BİT çözümleri, Huawei'nin demiryolu operatörlerinin dijital dönüşümünü sağlamak ve ilgili müşteri hikayelernini nasıl uygulanabileceklerini örneklemek için uçtan uca, son derece güvenilir iletişim çözümleri sağladığını göstermektedir. 4G LTE haberleşme ağlarının geniş çaplı uygulaması ve 5G'nin gelişiyle Huawei, aynı zamanda tren-yer kablosuz genişband iletişim ağlarının avantajlarını da vurgulamaktadır. Buna ek olarak, Huawei, en son 3GPP R15 standardına dayanan ve 500km/s yüksek hızlı demiryolu işletim gereksinimlerini destekleyen LTE-R çözümünü gösteriyor.

HUAWEİ, RAY ENDÜSTRİSİ İÇİN ÇOKLU REKABETÇİ ÇÖZÜMLER BAŞLATTI

Mobilite ve dünyanın dört bir yanındaki demiryollarının geleceğini yönlendiren yenilikçi bir lider olarak, ortaklarıyla birlikte Huawei, endüstri çapında dijital dönüşüm için birleşik ve verimli bir BİT platformu sağlayan InnoTrans 2018'deki demiryolu endüstrisi için çoklu çözümler sunmuştur.

-Huawei Kent Demiryolu Bulutu ve Demiryolu IoT Çözümünü Piyasaya Sundu

Huawei’nin Urban Rail Cloud, akıllı kentsel raylar için tek hatlıdan çoklu hat işlemlerine geçişi hızlandırmak için akıllı bir bulut platformu sunuyor. Çözüm, kaynak paylaşımı, isteğe bağlı kaynak tahsisi ve yeni hizmetler için esnek genişletme sağlamak amacıyla silo haline getirilmiş servis sistemlerini yıkıyor.

Huawei’nin Railway IoT çözümü, IoT paylaşımı, görselleştirilmiş işlem ve durumsal farkındalık gibi yenilikçi özelliklerle birlikte hatboyu senaryoları için sektörün ilk Narrowband IoT (NB-IoT) çözümüdür. Çözüm, demiryolu operatörlerinin kapsamlı algılama yetenekleri ile akıllı bir ray sistemi geliştirmelerini sağlıyor.

-Huawei, Dünyanın İlk Ticari OTN (Optik Ulaşım Ağı) Metro Ağını Sundu: Şangay Metrosu'nun Üst Katman İletişim Ağı

Şangay Shentong Metro Group, Şangay Metrosu için 2018 yılında tamamlanmış ve ticari kullanıma sokulan bir üst katman iletişim ağı kurmak için Huawei'nin OTN çözümünü benimsedi. Bu, OTN teknolojisinin küresel şehir demiryolu endüstrisinde ilk kez gelecekte hizmet bulutlaştırması için yüksek bant genişliğine ve düşük gecikmeye sahip bir ağ temelinin ticarileştirildiğini gösteriyor.

 

-Huawei, Yeni Nesil IP Demiryolu Çözümünü Başlattı

Yeni nesil IP Demiryolu Çözümü, ultra büyük bant genişliği, yüksek güvenlik ve güvenilirlik, basit O&M ve yenilikçi teknolojiler sunuyor. 100G/400G evrimi ve video hizmetleri gibi geniş bant hizmetlerini desteklemek için endüstri lideri Huawei NE serisi yönlendiricileri kullanır ve demiryolu taşımacılığının tüm IP dönemine girmesine yardımcı olur.

Huawei’nin dijital demiryolu çözümleri, uygun seyahat ve sorunsuz lojistiği sağlamak için 220.000 km demiryolu ve otoyol, 60'dan fazla kentsel pist ve 50'den fazla demiryolu sahibine hizmet vermiştir. Almanya'nın Berlin kentindeki InnoTrans 2018 boyunca, Huawei'nin sergi alanı Messe Berlin'in Hall 7.1b'sinde yer alıyor.

Etiketler :