Hyundai H350’de Eylül Kampanyası!

Hyundai H350’de Eylül Kampanyası!

Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Karsan, Bursa’daki fabrikalarında ürettiği 16 kişilik yolcu kapasitesine sahip Hyundai H350 model hafif ticari araç ürün yelpazesiyle okul servisi alanında da güvenli ve konforlu çözümler sunmaya devam ediyor. Hyundai H350 modeli, Karsan tarafından sunulan 60 bin TL’ye kadar yüzde 0.99 faizli ve 20 aya varan vadeli finans çözümleriyle de ön plana çıkıyor. Arkadan itişli ve 6 ileri manuel şanzımanlı Hyundai H350 ailesi, 150 HP ve 170 HP’lik iki farklı motor seçeneğiyle tercih

Karsan, 2015 yılından bu yana ülkemizde üretimini gerçekleştirdiği Hyundai H350 model ailesiyle okul servisi alanında da iddialı oyuncular arasında. Okul servisi pazarının en yenisi unvanına sahip Hyundai H350 okul servisleri, özellikle çocukların güvenli ve konforlu ulaşımı için geliştirildi. Tüm dünyada üst sıralara yerleşen teknolojisi ve tasarımı  ile yüksek dayanımlı malzemeler kullanılarak Karsan güvencesi ile üretilen Hyundai H350’ler, kullanıcılarına ekonomik fayda, üstün performans ve manevra kabiliyeti yanında, sessiz ve konforlu seyahat imkanı veriyor.

Karsan üretimi Hyundai H350’lerde ani fren desteği ve uyarısı, yokuş kalkış destek sistemi, savrulma ve devrilme önleyici sistemler, elektronik fren ve denge kontrolü sistemleri bulunuyor. H350 okul servisleri, sıkışma korumalı otomatik kapı, otomatik basamak, kamera ve gözetim sistemi, güvenlik sensörleri ve uyarıları, üç nokta emniyet kemerli koltuklar ile satın alınabiliyor. Arkadan itişli ve 6 ileri manuel şanzımanlı Hyundai H350 ailesi, 150 HP ve 170 HP’lik iki farklı motor seçeneğiyle tercih edilebiliyor.

10 yıl paslanmazlık ve 2 yıl sınırsız km garantisi ile satışa sunulan Hyundai H350 minibüsler rekabetçi bakım maliyetleri ve düşük yakıt tüketimi ile kullanıcılarına güven verirken, geniş/ferah iç hacmi, panoramik camları, rahat koltukları ve fonksiyonel donanımlarıyla da öğrenciler için konforlu yolculukların adresi olarak ön plana çıkıyor. Karsan, okul servis aracını Hyundai H350 ile değiştirmek isteyen müşterileri için ise Eylül ayı boyunca  60 bin TL’ye kadar yüzde 0.99 faizli ve 20 aya varan vadeli finans çözümleriyle de fark yaratıyor. 

Etiketler :