İbrahim Dölen, Türkiye’nin denizyolu yük taşımacılığında geldiği noktayı, fırsatları ve sorunları anlattı

İbrahim Dölen, Türkiye’nin denizyolu yük taşımacılığında geldiği noktayı, fırsatları ve sorunları anlattı

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, Borusan Lojistik’in iki oturumun sponsorluğunu üstlendiği ve Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen’in ana oturumda Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) adına bir konuşma yaptığı zirve zengin bilgi ve görüş alışverişine sahne oldu.

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 5 Nisan’da İstanbul Hilton Bomonti Otel’de yapıldı. Borusan Lojistik, “Proje & Ağır Yük ve Enerji Lojistiği” ve “Tekstil ve Hazır Giyim Lojistiği” bölümlerinde iki oturumun sponsorluğunu üstlendi. Bu oturumların moderatörlüklerini Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Serdar Erçal ve Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Oktay Öztuğran yaptılar. Serdar Erçal ayrıca Otomotiv ve Yan Sanayi Lojistiği paralel oturumunun da moderatörlüğünü gerçekleştirdi. Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen ise Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) adına ana oturumda bir konuşma yaptı.

DÖLEN, DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN TEMEL DİNAMİKLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

“Türkiye’nin denizyolu yük taşımacılığında geldiği nokta, fırsatlar ve sorunlar” başlıklı oturumda konuşan İbrahim Dölen iç ve dış ticarette denizyolu taşımacılığının payı ve büyüme hedefleri; denizcilik sektörünün gündemindeki altyapı yatırımları; Ro-Ro’da mevcut projeler, yeni hatlar ve büyüme stratejileri; limancılık sektörünün büyüme trendleri, özelleştirmeler ile ortaya çıkan pazarda rekabet, çözüm arayan sorunlar; iç ve dış ticarette denizyolu taşımacılığının payı ve büyüme hedefleri ve denizyolu taşımacılığının diğer taşıma modlarıyla entegrasyonunda gerçekleştirilen projeler ve atılması gereken adımlar başlıkları altında değerlendirmeler yaptı.

Etiketler :