İffet Türken, ESTA Başkan Yardımcısı oldu!

İffet Türken, ESTA Başkan Yardımcısı oldu!

Avrupa Mobil Vinç ve Ağır Taşımacılık Birliği’nin (ESTA) Nisan ayında gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında, Tırsan‘ın İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İffet Türken birliğin taşımacılık departmanına Başkan Yardımcısı olarak seçildi.Konuyla ilgili bir açıklama yapan İffet Türken, “ESTA Genel Kurulunun beni Taşımacılık Başkan Yardımcısı olarak seçme kararı için teşekkür ederim. ESTA ile beraber Tırsan, Türkiye’nin dahil olduğu Avrupa...

Avrupa Mobil Vinç ve Ağır Taşımacılık Birliği’nin (ESTA) Nisan ayında gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında, Tırsan‘ın İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İffet Türken birliğin taşımacılık departmanına Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İffet Türken, “ESTA Genel Kurulunun beni Taşımacılık Başkan Yardımcısı olarak seçme kararı için teşekkür ederim. ESTA ile beraber Tırsan, Türkiye’nin dahil olduğu Avrupa ağır taşımacılık sektöründe güvenliğin, kalitenin ve dolaşımın artırılması için çalışmaktadır. Avrupa ülkeleri arasında ulusal ölçekteki mevzuatlar ve taşımacılık izinleri konularında hala uyumsuzluklar bulunuyor. Bu uyumsuzlukların ve bunun neticesinde operasyon sırasında ortaya çıkan gecikmelerin giderilmesi bizim için önemli. Tırsan olarak 38 yıllık bilgi birikimimizin ve deneyimimizin ESTA’nın karşı karşıya olduğu sorunları daha geniş bir açıdan değerlendirmesi için önemli girdi oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

ESTA HAKKINDA…

1976 yılında kurulan ESTA, daha güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması için ekipman iyileştirilmesi, Avrupa genelinde ekipman nakliye kurallarının ve genel çalışma şartlarının uyumlu hale getirilmesi ve gerekli izinlerin alınmasında karşılaşılan gecikmeleri azaltmayı hedefliyor. Birlik ESTA üyelerinin Avrupa genelinde birlikte çalışabilmesini sağlamak için üyeleri arasında bilgi alışverişi fırsatı yaratıyor.

KÄSSBOHRER, 2012 YILINDAN BU YANA ESTA ÜYESİ

2002 yılından bu yana Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer, 2012 yılından bu yana ESTA üyesi. Türkiye taşımacılık sektöründe standartların yükseltilmesi ve mevzuatların taşımacıların ihtiyaçlarına uygun olarak oluşturulması konusunda sektör dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile yoğun iş birliği içerisinde olan Tırsan, Avrupa’da da buna paralel çalışmalarda aktif rol alıyor.

Özel yük ve proje taşımacılığı konusunda sunduğu çözümlerle Tırsan’ın Kässbohrer markasıyla ürettiği low-bed ve low-loader’lar Almanya başta olmak üzere İngiltere’den Rusya’ya kadar olan geniş Avrupa coğrafyasında tercih ediliyor. Tırsan, bu geniş müşteri tabanından gelen deneyimi ve karşılaşılan zorlukları, ülkeler bazındaki uluslararası taşımacılık mevzuatlarının uyuma kavuşturulabilmesi için ESTA’nın da dahil olduğu taşımacılık birliklerinin gündemine taşıyor. Bu sayede mevzuatların geliştirilmeye açık yönlerinin tespiti ve Tırsan müşterilerinin rekabet gücünü artırıcı politikaların devreye alınması hedefliyor.  

Etiketler :