İhracat rekoru kırdı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olmayı sürdürdü

İhracat rekoru kırdı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olmayı sürdürdü

Tırsan Treyler, haziran ayı ihracatını adet olarak 2 kat, ciro olarak ise 3 kat artırdı. Haziran ayında 657 adet treyler ihracatı ile 18,6 milyon euro gelir elde etti. Türkiye’nin açık ara lider treyler üreticisi olan Tırsan, Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olmayı sürdürdü. Tırsan Treyler, yarıyıl ihracat performansı ise 2015 yılı ilk 6 aydaki ihracat cirosu 26.2 milyon euro ve 1.284 adet araç olarak gerçekleşirken, 2016 yılı aynı dönemde, ihracat...

Tırsan Treyler, haziran ayı ihracatını adet olarak 2 kat, ciro olarak ise 3 kat artırdı. Haziran ayında 657 adet treyler ihracatı ile 18,6 milyon euro gelir elde etti. Türkiye’nin açık ara lider treyler üreticisi olan Tırsan, Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi olmayı sürdürdü. Tırsan Treyler, yarıyıl ihracat performansı ise 2015 yılı ilk 6 aydaki ihracat cirosu 26.2 milyon euro ve 1.284 adet araç olarak gerçekleşirken, 2016 yılı aynı dönemde, ihracat cirosu  2016 aynı dönemde 62 milyon euro ve 2 bin 597 adet araç oldu.

Tırsan Treyler, haziran ayında treyler ihracat adedini iki kat, ihracat cirosunu ise üç kat artırdı. Buna göre şirketin bir ayda ihraç ettiği treyler miktarı 657 adede ulaşırken, ihracat cirosu 18.6 milyon euro olarak kaydedildi. Tırsan’ın haziran ayı ihracatının yüzde 7’si Körfez ülkelerine gerçekleşirken, yüzde 93’si, en önemli satın alma kriterinin toplam sahip olma maliyeti olduğu Avrupa ülkelerine gerçekleşti.

ÇETİN NUHOĞLU: “AVRUPA’NIN EN HIZLI BÜYÜYEN ÜRETİCİSİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Bu ihracat başarısı hem Tırsan’ın hem Türkiye’nindir” diyen Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan'ın bu başarısının temelinde, sadece yeni ürünlere, üretim altyapısı ve yalın üretim süreçlerine yatırım yapması değil, aynı zamanda strateji yönetimi ve kurumsal bilişim sistemlerine yaptığı yatırımlar da yer almaktadır. Avrupa'nın ilk üç treyler üreticisinden biri olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlerken, Avrupa’nın en hızlı büyüyen üreticisi olmaya devam ediyoruz” dedi. 

Etiketler :