İstanbul'da faaliyet gösteren öğrenci ve personel taşımacısı 30 adet Sprinter aldı

İstanbul'da faaliyet gösteren öğrenci ve personel taşımacısı 30 adet Sprinter aldı

İstanbul bölgesinde öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Sesli Turizm, Haziran ayında gerçekleştirilen 41 adetlik Mercedes-Benz Sprinter teslimatının ardından tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv aracılığı ile gerçekleşen satışla Sesli Turizm filosuna 30 adet daha Mercedes-Benz Sprinter ekledi.Sesli Turizm, satın aldığı 30 adet Sprinter araçlarını Has Otomotiv Avcılar lokasyonunda...

İstanbul bölgesinde öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Sesli Turizm, Haziran ayında gerçekleştirilen 41 adetlik Mercedes-Benz Sprinter teslimatının ardından tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv aracılığı ile gerçekleşen satışla Sesli Turizm filosuna 30 adet daha Mercedes-Benz Sprinter ekledi.

Sesli Turizm, satın aldığı 30 adet Sprinter araçlarını Has Otomotiv Avcılar lokasyonunda gerçekleşen törende teslim aldı. Sesli Turizm’in, gerçekleştirilen teslimatla birlikte filosundaki araç sayısı 150 adede yükseldi.

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Direktörü Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Mercedes-Benz Türk 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Used1 Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Yetkili Bayii Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban ve Sesli Turizm şirket sahibi Metin Sesli katıldılar.

Sesli Turizm şirket sahibi Metin Sesli, törende vermiş oldukları kaliteli hizmetten dolayı Mercedes-Benz Türk’e, bu teslimatın gerçekleşmesindeki katkılarından ötürü Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv’e, Mercedes-Benz Used1’a ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları kredi imkânları için teşekkür ettiklerini belirttiler. Sesli Turizm’in filosunudaki araç sayısını tamamen Mercedes-Benz marka araçlarla çoğaltmaktan gurur duyduklarını ve işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti. 

Etiketler :