İşte 2018’in kamyonu

İşte 2018’in kamyonu

DAF Yeni CF ve XF “2018 Yılının Uluslararası Kamyonu” seçildi. Avrupa’nın 23  ülkesinin önde gelen taşımacılık gazetecilerinden oluşan jüri tarafından 2018 Yılının Kamyonu seçilen DAF Yeni CF ve XF, Avrupa’nın bu alandaki en prestijli ödülünün sahibi oldu. Ödülü DAF Trucks Başkanı Preston Feight, Lyon’da düzenlenen Solutrans Fuarı’nda Jüri Başkanı Gianenrico Griffini’den aldı. DAF Trucks Başkanı Preston Feight, bu prestijli "2018 Yılının Uluslararası...

DAF Yeni CF ve XF “2018 Yılının Uluslararası Kamyonu” seçildi. Avrupa’nın 23  ülkesinin önde gelen taşımacılık gazetecilerinden oluşan jüri tarafından 2018 Yılının Kamyonu seçilen DAF Yeni CF ve XF, Avrupa’nın bu alandaki en prestijli ödülünün sahibi oldu. Ödülü DAF Trucks Başkanı Preston Feight, Lyon’da düzenlenen Solutrans Fuarı’nda Jüri Başkanı Gianenrico Griffini’den aldı. 

DAF Trucks Başkanı Preston Feight, bu prestijli "2018 Yılının Uluslararası Kamyonu" ödülünü Avrupa genelinde 10 bin DAF çalışanının adına aldığını söyledi. "Bu onur DAF kuruluşundaki her bir çalışana ait" diyen Preston Feight, "Piyasadaki en iyi kamyonları daha da iyi hale getirmek için hepimiz çok çalıştık. Sonucunda “Pure Excellence” felsefesinin örnekleri Yeni CF ve XF ortaya çıktı. Tüm bu emeklerin bu kadar mükemmel bir şekilde ödüllendirilmiş olması son derece sevindirici. Ayrıca, "2018 Yılının Uluslararası Kamyonu" ödülünü kazanmış olmamız tedarikçilerimiz ve bayilerimiz için büyük bir başarı. Ancak en önemlisi de DAF Yeni CF veya XF araçlarını seçmiş olan ve seçecek olan tüm müşterilerimiz için bu ödül mükemmel bir övgü teşkil ediyor. Jüri, bu kamyonların karayolu taşımacılığı verimliliğinde birer öncü olduğunu belirtti. Daha ne söylenebilir ki?" dedi.

Jüri Başkanı Gianenrico Griffini, "Her yıl verilen bu ödül, karayolu taşımacılığı verimliliğine büyük katkıda bulunan yeni bir kamyona veya model serisine verildi. Bu kararın verilmesinde; teknolojik yenilik, sürücü konforu, karayolu güvenliği, sürüş rahatlığı, yakıt ekonomisi, çevresel 'ayak izi' ve Toplam Sahip Olma Maliyeti de dahil pek çok önemli kriter göz önünde bulunduruldu" şeklinde konuştu.

Etiketler :