İşte Dünya Tedarik Zinciri Endeksi Sıralaması… Peki Türkiye Kaçıncı Sırada?

İşte Dünya Tedarik Zinciri Endeksi Sıralaması… Peki Türkiye Kaçıncı Sırada?

ARAŞTIRMA HABER -  FM Global; ülkelerin 2017 yılıyla ilgili Genel, Ekonomi, Risk ve Tedarik Zinciri Endeksi’ni açıkladı. 130 ülkenin değerlendirildiği Tedarik Zinciri Endeksi’nde ilk sırada; ilk sırada İsviçre, ikinci sırada Avusturya ve üçüncü sırada ise Japonya yer alıyor.Dördürcü sırada İsveç, beşinci sırada Hollanda’nın, altıncı sırada ise Almanya’nın yer aldığı Tedarik Zinciri Endeksi’nde yedinci sırada Finlandiya, sekizinci sırada Hong Kong,...

ARAŞTIRMA HABER -  FM Global; ülkelerin 2017 yılıyla ilgili Genel, Ekonomi, Risk ve Tedarik Zinciri Endeksi’ni açıkladı. 130 ülkenin değerlendirildiği Tedarik Zinciri Endeksi’nde ilk sırada; ilk sırada İsviçre, ikinci sırada Avusturya ve üçüncü sırada ise Japonya yer alıyor.

Dördürcü sırada İsveç, beşinci sırada Hollanda’nın, altıncı sırada ise Almanya’nın yer aldığı Tedarik Zinciri Endeksi’nde yedinci sırada Finlandiya, sekizinci sırada Hong Kong, dokuzuncu sırada Singapur, onuncu sırada ise Danimarka yer alıyor.

20. sırada Norveç, 30. sırada Katar, 40. sırada Bahreyn, 41. sırada Letonya’nın yer aldığı endekste Türkiye ise 42. sırada kendisine yer buluyor.

Sıralama şöyle devam ediyor: 50. Ruanda, 60. Mauritius, 70. Makedonya, 80. Azerbeycan, 90. Sırbistan, 100. Pakistan, 110. Etiyopya, 120. Mali, 130. Çad. 

Etiketler :