İşte Perakende Sektöründeki Global Tedarik Zinciri Trendleri

İşte Perakende Sektöründeki Global Tedarik Zinciri Trendleri

Pegasus Kargo”nun bu yıl 6.’sını düzenlediği “Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı” Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Denizfeneri Konferans Salonu’nunda gerçekleştirildi. DEMCO Doğu Akdeniz Bölgesi CEO’su Okyay Öztugran, konferansta “Perakende Sektöründeki Global Tedarik Zinciri Trendleri” konulu bir sunum yaptı. Okyay Öztugran, “Perakende sektöründe önümüzdeki dönemde perakende sektöründe işbirliği, Omni-Channel,...

Pegasus Kargo”nun bu yıl 6.’sını düzenlediği “Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı” Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Denizfeneri Konferans Salonu’nunda gerçekleştirildi. DEMCO Doğu Akdeniz Bölgesi CEO’su Okyay Öztugran, konferansta “Perakende Sektöründeki Global Tedarik Zinciri Trendleri” konulu bir sunum yaptı. Okyay Öztugran, “Perakende sektöründe önümüzdeki dönemde perakende sektöründe işbirliği, Omni-Channel, teknoloji, güvenlik, kendi marka trendi, segmentasyon, esneklik, çevre ve sürdürülebilirlik, sourcing, glabalizasyon trendleri öne çıkacak” dedi.

Türkiye tedarik noktası olarak hala cazip noktada olduğunu söyleyen Okyay Öztugran, “Hedef pazarların tam ortasında. Hala eksiklerimiz var. Bir takım önlemleri alırsak müşterilerin taleplerine cevap verebiliriz diye düşünüyorum. Lojistik maliyetler sadece taşıma navlunlarından oluşmuyor. Fark yaratacağınız nokta tedarik zincirinin iyi yönetmenize bağlı olacak” diye konuştu. 

Etiketler :