Isuzu D-Max  Outdoor Festivale Katıldı

Isuzu D-Max Outdoor Festivale Katıldı

Anadolu Isuzu, İstanbul Kilyos’ta 14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen Outdoor Fest 2019’un sponsorlarından biri oldu. Standında Transanatolia Rallisi’nde yarışan D-Max yarış otomobili ve Yeni Isuzu D-Max’i sergileyen Anadolu Isuzu, organizasyon boyunca ziyaretçilere test imkânı sundu.

Anadolu Isuzu, Kilyos Doğada Yaşam Okulunda 14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen Outdoor Festivaline katıldı. Standında 1.9 lt motor hacmine sahip Yeni Isuzu D-Max’in test sürüşlerine imkan tanıyan Anadolu Isuzu, geçtiğimiz ay düzenlenen Transanatolia Rallisi’nde yarışan otomobilini de sergiledi.

2 gün süren Outdoor Festivaline 62 farklı marka sponsor olurken, toplamda 3165 festival ziyaretçisi 16 farklı doğa konuşmacısı, 6 adet atölye, 11 adet oyun ve 2 konsere katılma fırsatı buldu. Deri işlemeciliği atölyesi, doğada ilk yardım atölyesi, doğada kahve demleme atölyesi, doğada yenebilir ve şifalı bitkiler atölyesi, drone uçurma atölyesi ve poi yapım atölyelerinin düzenlendiği Outdoor Fest’te, kamp kurarak konaklama imkanı da tanındı.

Outdoor meraklılarının ziyaret ettiği Anadolu Isuzu standında ise halen Türkiye’de üretilen ilk ve tek pick-up olma özelliğine sahip Isuzu D-Max hakkında katılımcılara bilgi verilirken, gerçek bir offroad parkurunda test sürüşü imkânı tanındı.

Etiketler :