Isuzu en iyi teknisyenlerini seçti!

Isuzu en iyi teknisyenlerini seçti!

Anadolu Isuzu’nun gelenekselleşen “T1 Teknisyenler Yarışması” sonuçlandı. Türkiye genelinde 120 servis arasından büyük finale kalan 6 ekibin mücadelesinde Ege Otomotiv (Denizli) birinci, Merkez Servis (Kocaeli ) ikinci ve Çelik Dizel (İstanbul) da üçüncü oldu.. Yarışmada ayrıca bireysel puanları ile derece giren ve yılsonunda Japonya ve Tayland’da yapılacak I-1 Grand Prix yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek 4 teknisyen de belli oldu.Tüm Türkiye’den 120 servisin...

Anadolu Isuzu’nun gelenekselleşen “T1 Teknisyenler Yarışması” sonuçlandı. Türkiye genelinde 120 servis arasından büyük finale kalan 6 ekibin mücadelesinde Ege Otomotiv (Denizli) birinci, Merkez Servis (Kocaeli ) ikinci ve Çelik Dizel (İstanbul) da üçüncü oldu.. Yarışmada ayrıca bireysel puanları ile derece giren ve yılsonunda Japonya ve Tayland’da yapılacak I-1 Grand Prix yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek 4 teknisyen de belli oldu.

Tüm Türkiye’den 120 servisin 4 farklı etapta yarıştığı 2016 T1 Teknisyenler Yarışması’nda finale kalan 6 ekip geçtiğimiz hafta büyük final için karşı karşıya geldi.

Akademi Isuzu’ da yapılan ve tam gün süren büyük finalde; Turan Doğan ve Emin Kas ile Çelik Dizel ( İstanbul ), Ali Metin ve Veli Gül ile Ege Otomotiv  ( Denizli ), Faris Kızılsoy ve Mikail Güvenç ile Güvensoy Oto  ( Muş), Mustafa Derici ve Çetin Katırcıoğlu ile Mekanik Oto ( İstanbul ), Serkan Kanlıkuyu ve Harun Beşiroğlu ile Merkez Servis ( Kocaeli ) ve Yusuf Kenan Kurt, Mustafa Ünal ile Ünallar  ( Manisa ) teknik ekipler jüri önünde teorik ve pratik konularda soruları yanıtlayıp bilgi ve yeteneklerini sergilediler.

Büyük bir çekişme içinde ve oldukça heyecanlı geçen finalde Ege Otomotiv’i (Denizli) Birinci, Merkez Servisi  ( Kocaeli ) ikinci ve Çelik Dizel’i ( İstanbul) üçüncü olarak ilan eden jüri yılsonunda Japonya ve Tayland’da yapılacak I-1 Grand Prix yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek ekipleri de açıkladı.

Birbirinden yetenekli servis elemanlarını değerlendirirken jüri bir hayli zorlanırken, büyük yarışmalarda Türkiye’yi temsil edecek ekip şu isimlerden oluştu: Ali Metin ve Veli Gül (Ege Otomotiv - Denizli ), Serkan Kanlıkuyu ( Merkez Servis Kocaeli )  ve Mustafa Derici ( Mekanik Oto İstanbul ).

Merkez Servis’ten ( Kocaeli ) Harun Beşiroğlu’ nun yedek olarak yer alacağı ekip  yılsonuna kadar Eğitim mühendisi Göktuğ Uyan’ın koçluğunda Japonya ve Tayland’daki büyük finale hazırlanacak.      

Etiketler :