İTO 52. Kara Taşıtları, Yedek Parçaları ve Ekipmanları Komitesi Sektörün Sesi Olacak

İTO 52. Kara Taşıtları, Yedek Parçaları ve Ekipmanları Komitesi Sektörün Sesi Olacak

İstanbul Ticaret Odası’na bağlı olarak faaliyet gösteren Meslek Komiteleri, 9 Nisan’da gerçekleştirilen seçimle yeni yönetimlerini belirledi. Otomotiv yedek parça sektörünün kalbinin attığı ve bugün 6 binee yakın sektör mensubunun üyesi olduğu 52 no’lu Kara Taşıtları, Yedek Parçaları ve Ekipmanları Meslek Komitesi’nde ise seçimi kazanan ekip Çözüm Grubu oldu. Alanında lider firmaların güç birliğinden oluşan yeni komite yönetiminin öncelikli amacı sektör...

İstanbul Ticaret Odası’na bağlı olarak faaliyet gösteren Meslek Komiteleri, 9 Nisan’da gerçekleştirilen seçimle yeni yönetimlerini belirledi. Otomotiv yedek parça sektörünün kalbinin attığı ve bugün 6 binee yakın sektör mensubunun üyesi olduğu 52 no’lu Kara Taşıtları, Yedek Parçaları ve Ekipmanları Meslek Komitesi’nde ise seçimi kazanan ekip Çözüm Grubu oldu.

Alanında lider firmaların güç birliğinden oluşan yeni komite yönetiminin öncelikli amacı sektör temsilcileri arasında bir iletişim köprüsü kurmak. Sektörde yaşanan gelişmeler konusunda bilgi akışı sağlamayı ve sorunlar için ortak akıl üretmeyi hedefleyen komite, çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor.

Yeni yönetimin 2018 - 2022 yılları arasında görevde kalacağını söyleyen İTO 52. Komite Başkanı ve Meclis Üyesi Ramazan Şahin, “Birlikten kuvvet doğar” ilkesiyle komitemiz çatısı altında hep birlikte güzel işler başaracağımıza ve sektörümüzün sesi olacağımıza inancımız tamdır” dedi. Şahin, seçim sürecinde kendilerinden desteklerini esirgemeyen tüm sektör paydaşlarına da teşekkürlerini iletti.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

52 No’lu Kara Taşıtları, Yedek Parçaları ve Ekipmanları Komitesi, Nisan ayında gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımını da belirledi. Komitenin önümüzdeki 4 yıl boyunca geçerli olacak yönetim ekibi ve görevleri şöyle:

Ramazan ŞAHİN (Hıdırusta Otomotiv) -  Komite Başkanı, Meclis Üyesi

Saim AŞÇI (Motor Aşin) - Komite Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi

Aziz KAHYA (Genel Oto) - Komite Üyesi, Meclis Üyesi

Yakup YAŞA (Dörtel Otomotiv) - Komite Üyesi, Meclis Üyesi

Turgay ŞANLI (Aslar Ticaret) - Komite Üyesi

Tekin ŞENER (Şener Oto) - Komite Üyesi

H. Hakan MERMER (Oto Hakan Otomotiv) - Komite Üyesi

Şakir KARAKOYUN (Aslı Otomotiv) -  Komite Üyesi

Taşkın ÖZÇETE (Özçete Otomotiv) - Komite Üyesi

Etiketler :