IVECO, Bauma 2019’da inşaat araçlarını sergiledi

IVECO, Bauma 2019’da inşaat araçlarını sergiledi

IVECO, Bauma 2019 fuarında madencilik, geri dönüşüm, kentsel dönüşüm ve karayolu inşaatı sektörlerine sunduğu araçlarını FN817 numaralı stantta CASE İnşaat Ekipmanları ile birlikte sergiledi.  IVECO, pazarda 4,300 kiloya kadar taşıma kapasitesinde sahip ilk 7 tonluk 4x4 olan Daily 4x4’ü off-road’dan on-road’a uzanan geniş ürün yelpazesiyle sundu.

8 – 14 Nisan tarihleri arasında Münih’te yapılan inşaat sektörüne odaklı Bauma 2019 fuarında CASE İnşaat Ekipmanları ile birlikte yer aldı. Sergilenen araçlar arasında, markanın her göreve -madencilik, geri dönüşüm, kentsel dönüşüm ve karayolu inşaatı- uygun ağır off-road araçları IVECO Astra HHD9 ve Stralis X-Way ile yeni nesil Daily 4x4 vardı.

Stralis NP 6x2 vinçli kamyon geri dönüşüm sektörü için temiz ve sessiz çalışması ile, genel boyutları ile ve çekme ve yükleme kapasitesi ile dizel rakibine göre performans avantajlarıyla mükemmel bir çözüm sunuyor. 

Karayolu inşaatı sektörü içinse Stralis X-WAY rijit üç yönlü damperli kamyon stanttaydı. Araç, IVECO’nun yüksek yakıt tasarrufu, güvenlik teknolojileri, yüksek üretkenlik sunan sağlamlık ve sınıfının en iyi yükleme kapasitesinin yanı sıra dikkat çeken Toplam Sahiplik Maliyetini bir araya getiriyor. 

IVECO Daily 4x4, kentsel dönüşüm sektörü için en iyi özellikleri bir araya getiriyor; 4,300 kiloya kadar taşıma kapasitesinde sahip ilk 7 tonluk 4x4 olan Daily 4x4’ün 5 metreye kadar gövde uzunluk seçenekleri mevcut. IVECO’nun son nesil “istediğin yere git” aracı, miras olarak aldığı sınırsız çok yönlülük,  sağlamlık ve yüksek sürüş konforuyla ön plana çıkıyor. Daily 4x4’te 3,5 tondan 7 tona kadar geniş seçenekler bulunuyor. Van modelleri tek tekerde 9 ilâ 18 metreküplük bir yükleme hacmi sunarken çift tekerde bu miktar 16 ilâ 18 metreküp arasında değişiyor. 180 Beygirlik F1C Euro VI motora sahip araç her türlü yüzeyde her türlü görevi başarıyla tamamlarken ABS ve ESP gibi özellikler en yüksek fren performansı ve sağlamlığı sunuyor.

Madencilik alanında 24 metreküplük güçlendirilmiş damperi, tam otomatik vitesi ve CE sertifikasıyla 65 tonluk yeni IVECO Astra HHD98x6 Euro VI sergilendi. Araç, petrol & gaz, madencilik, taş ocakçılığı, ağır inşaat gibi alanlar için tasarlanan Astra sınıfının bir parçası. Araç, sağlamlık, yükleme kapasitesi, güvenilirlik avantajlarıyla, rijit ya da mafsallı gövde seçenekleriyle belirgin biçimde düşük Toplam Sahiplik Maliyetini bir araya getiriyor.

Stantta üstyapıcı SORTIMO tarafından mobil servis olarak uyarlanan CASE Servis giydirmeli Daily Hi-Matic van da vardı. Araç, IVECO’nun sınıfına özel 8 vites otomatik vitesini ve 180 beygirlik, 430 Nm torka ulaşan 3 litrelik F1C motorunu barındırıyor. Arkada yer alan havalı süspansiyon titreşimi azaltarak servis aracındaki alet edevat ve ekipmanlar için sarsıntısız bir yolculuk sağlıyor.

Etiketler :