IVECO, üst yapıcılara en yeni araçlarını tanıttı

IVECO, üst yapıcılara en yeni araçlarını tanıttı

IVECO, İstanbul’da iki yılda bir düzenlediği Üst Yapıcılar toplantısına bir yenisini ekledi. Ülkenin her yerinden gelen üst yapıcılara en son yeniliklerini ve yeni ürünlerini tanıttı.

IVECO Türkiye, ürün gamı ile ilgili en son yenilikleri tanıtmak için üst yapı üreticileriyle her iki yılda bir buluşuyor ve bu gelenek bu yıl da bozulmadı. 6 Kasım tarihinde İstanbul’da yapılan toplantı, Türkiye’nin her yerinden 98 üst yapıcıyı bir araya getirdi. Katılımcıların yüzde altmışı hafif ve orta segmentlerde uzmanlaşmış üst yapıcılardan, diğer üst yapı üreticileri ise mikser, damper ve römork gibi uygulamalarla ağır segmentte uzmanlaşmış üst yapıcılardan oluşuyordu.

IVECO yetkilileri iş ortakları ile iki yılda bir yapılan bu buluşmanın bir gelenek haline geldiğini ve her yıl görülen yüksek katılımın, bu buluşmaların üst yapı üreticileri için ne kadar değerli ve verimli olduğunun kanıtı olduğunu belirttiler.

Sabah yapılan açılış oturumunda, IVECO, yeni üst yapı portalını,  ürün gamındaki en son yenilikleri tanıttı. Sunumlara, Türk ve Avrupa pazarlarında aynı anda satışa sunulan yeni araç tanıtımları eklendi. Oturum, açık alanda gösterilen ürün gamının incelenmesi ile sona erdi.

IVECO, öğleden sonra Daily’e ayrılmış etkileşimli bir çalıştay düzenledi. Burada üst yapı üreticileri, Daily ile ilgili yenilikler hakkında bilgi aldılar.

Daily Hi-Matic, üst yapı üreticilerinden olumlu yorumlar aldı. Üst yapıcılar Daily Hi-Matic’in sorunsuz sürüş deneyiminden memnun kaldıklarını ve bu aracı müşterilerine önerdiklerini belirttiler.

Tüm IVECO ürün gamı, kongre alanında sergilendi. Daily, Eurocargo, LNG modelinde Stralis NP460, Stralis X-Way, Astra HD9 ve Trakker modelleri dahil olmak üzere 13 araç vardı.

DAILY: YAKIT EKONOMİSİ, SÜRÜŞ KONFORU VE SAĞLAM ŞASİ İLE ÖNE ÇIKIYOR

IVECO, farklı dingil mesafesi ve yük kapasitesi seçeneklerine sahip Daily modellerini sergiledi. Ayrıca, IVECO’nun sınıfına özel 8 vitesli otomatik şanzımana sahip Daily Hi-Matic modeli de sergilendi. Bu model sağlam şasi yapısı (kamyon tipli C şasiye sahip ilk hafif ticari araçtır), üstün yakıt ekonomisi ve mutlak sürüş keyfiyle öne çıkıyor.

Teşhirde, piyasadaki en gelişmiş dizel teknolojisine sahip Daily Blue Power, Euro 6 RDE Ready de yer alıyordu. Bu araç, 2020 Gerçek Sürüş Emisyonları yönetmeliklerine hazır olan ilk hafif ticari araç. Bu model, van kategorisinde “Yılın Uluslararası Vanı 2018” ve “2018 Yılının Sürdürülebilir Kamyonu”  ödüllerini alan Daily Blue Power ailesinin bir parçasıdır.

SADECE SCR EMİSYON SİSTEMİNE SAHİP TEK EURO 6 ARAÇ OLAN EUROCARGO

Farklı azami yüklü araç ağırlıklarına ve şasi uzunluklarına sahip olan Eurocargo modelleri etkinlik boyunca sergilendi. 3 dingilli ve dümenlenebilir 3. dingil tekerlekli 22 tonluk model de sergideydi.

“Şehrin sevdiği kamyon” olan Eurocargo SCR sistemiyle emisyon standartlarını karşılayan tek Euro VI orta ölçekli araçtır: pasif Dizel Partikül Filtre bulunan HI-SCR sistemine sahiptir.

STRALIS: TCO2 ŞAMPİYONU

Geçen yıl tamamen yeni aktarma organlarıyla satışa sunulan Stralis en yüksek güvenilirlik ve verimliliği sahip; ayrıca önemli miktarda TCO ve CO2 düşüşü sağlıyor. Yeni Stralis, tehlikeli maddelerin taşınması da dahil olmak üzere yerel ve kısa mesafeli görevler için en iyi çözümleri sunmak üzere tasarlanmış olup özgün HI-SCR  emisyon sisteminin sunduğu eşsiz avantaja sahiptir.

STRALIS NP 460: DOĞAL GAZLA ÇALIŞAN İLK GERÇEK UZUN MESAFE AĞIR KAMYON

“2019 Yılının Sürdürülebilir Kamyonu” ödülünü alan yeni Stralis NP 460, IVECO’nun en gelişmiş yakıt verimliliği teknolojilerine ve uzun mesafe görevleri için tasarlanmış olan Hi-Way kabinlerin üstün konforuna sahiptir.

IVECO, Türkiye’ye şimdiye kadar iki adet yeni Stralis NP 460 sundu. Teşhirde olan model, en zorlu görevler için gerekli gücü üretecek şekilde geliştirilmiş olan yeni IVECO Cursor 13 NP tek yakıtlı motoru sunuyor. Çift LNG deposu, 1600 km’ye kadar rekor bir menzil  sağlıyor.

YENİ STRALIS X-WAY: OLAĞANÜSTÜ TCO İLE BİRLİKTE SEKTÖRDEKİ EN İYİ TAŞIMA KAPASİTESİ

5 ay önce Türkiye’de satışa sunulan yeni inşaat kamyonu Stralis X-WAY, Trakker’in efsanevi arazi şasisiyle Stralis’in en iyi yakıt verimliliği özelliklerini bir araya getiriyor. Beton mikserinden uzun mesafeye kadar en hafif boş ağırlığa duyarlı olan görevler için tasarlandı. Segmentindeki en büyük taşıma kapasitesini sunmak için sektördeki en düşük boş ağırlığa sahiptir. 8X4 rijit ve 4x2 çekici modelleri de etkinlikte sergilendi.

TRAKKER: ARAZİ İÇİN İDEAL

IVECO’nun taş ocağı ve inşaat sahası aracı olan Trakker’ın 410 hp 8x4 modeli sergilendi. Trakker kamyonlar, Türkiye’de özellikle beton mikseri, beton pompası ve maden damperli gövdelerde yaygın şekilde kullanılıyor; ayrıca, arazi kamyonları, vinç ve sondaj kamyonları olarak da hizmet veriyor. Tüm Trakker’larda yalnızca SCR sistemine sahip Euro 6 motor, Genişleme Modülü, Hız Sabitleyici ve PTO (göreve bağlı olarak) standart ekipman olarak bulunmaktadır.

ASTRA HD9: UÇ NOKTADAKİ İŞLER İÇİN ÜSTÜN KONFOR

IVECO arazi ürün gamında, özellikle maden sahaları için uygun olan yeni nesil 8x4 Astra HD9, “Uç noktadaki işler için üstün konfor” etiketiyle çıkışını yaptı. Astra, ağır araç segmentinde modernliğin ve 50 yıllık deneyimin başarılı bir kombinasyonudur. Yeni kabini, sürücüler için benzersiz bir konfor sunan olağanüstü tasarıma sahiptir. Astra HD9, aynı yüksek verimlilikli Euro 6 gibi, Eurocargo ve Stralis’teki yalnızca SCR sistemine sahip.

Etiketler :