İzmir’de 21 Nisan’da “Lojistikte Girişimcilik”” konuşulacak

İzmir’de 21 Nisan’da “Lojistikte Girişimcilik”” konuşulacak

2000 yılından bu yana Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen “Türkiye İçin Lojistik Stratejileri Konferansı” bu yıl 21 Nisan’da “Lojistikte Girişimcilik” teması ile DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.LOJİSTİKTE GİRİŞİMCİLİK VE BAŞARI ÖRNEKLERİ Türkiye İçin Lojistik Stratejileri Konferansı’nın “Lojistik Sektöründe Başarılı Girişim Örnekleri” başlığı ile gerçekleştirilecek ilk oturumuna...

2000 yılından bu yana Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen “Türkiye İçin Lojistik Stratejileri Konferansı” bu yıl 21 Nisan’da “Lojistikte Girişimcilik” teması ile DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

LOJİSTİKTE GİRİŞİMCİLİK VE BAŞARI ÖRNEKLERİ

Türkiye İçin Lojistik Stratejileri Konferansı’nın “Lojistik Sektöründe Başarılı Girişim Örnekleri” başlığı ile gerçekleştirilecek ilk oturumuna UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, TÜRLEV Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen, ÜNSPED, CEO’su Hakan Çınar, Sosyal Girişimci Nilgün Tiyanşan ve Mall Logistics’ten Emre Çizmecioğlu gibi lojistik sektöründe başarı öyküsü olan girişimciler katılıyor. Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Özgören tarafından yönetilecek olan panelin söz konusu başarı örneklerinden ortak kesitleri ortaya çıkarması ve bunu katılımcılarla paylaşması hedefleniyor.

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ YATIRIMCILARI VE LOJİSTİK START-UP’LAR AYNI PANELDE BULUŞACAK

Konferansın öğleden sonraki oturumu “lojistik sektöründe yatırımcı ve girişimci olmak” başlığını taşıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker Topçu tarafından yönetilecek olan panel Türkiye’nin iki önemli yatırımcısı Numan Numan (212 Venture Capital)  ve Hulusi Berik (Berik Girişim A.Ş., Keiretsu Forum Yönetim Kurulu Üyesi) ile birlikte lojistik sektöründe start-up düzeyinde daha çok dijital ağırlıklı girişimleri olan  Adem Eskici (Freight LLC, Kurucu), Merdan Erdoğan (CNTR Bilişim A.Ş., Kurucu Ortak), Hakan Şen (Girişimci) ve R.Osman Circi (İDE Bilişim, Kurucu) gibi isimleri ağırlayacak.

KONFERANSA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN

21 Nisan’da DEÜ Denizcilik Fakültesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan konferans saat 09.30 ile 16.00 saatleri arasında tam gün olarak gerçekleştirilecek. www.lojistikstratejileri.com adresinden detayların takip edilebileceği konferansa kayıt ücretsiz olacak.   

Etiketler :