İzmir’den Tanzanya’ya treyler ihraç etti

İzmir’den Tanzanya’ya treyler ihraç etti

3 kıtada yaklaşık 15 ülkeye ihracat gerçekleştiren Krone Türkiye, ürün ihraç ettiği ülkelere bir yenisini daha ekledi. Krone Türkiye, son olarak Tanzanya’ya Profi HD teslimatı yaptı.

İzmir Tire’de üretilen Krone, ihracat yaptığı ülkelere bir yenisini daha ekledi. Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetlere Türkiye’den ihracat gerçekleştiren Krone Türkiye, son olarak Tanzanya’ya 20 adetlik araç teslimatı gerçekleştirdi.

Krone, Tanzanya’da gıda taşımacılığı yapan Bakhresa Company’ye ilk etapta 20 adetlik Profi HD Curtain Sider teslimatı yaptı. Profi HD Curtain Sider, Tanzanya için imal edilmiş, Profi HD’nin brandalı versiyonu. Tanzanya’nın en büyük şirketlerinden biri olan Bakhresa Company’nin filosunda 375 adet treyler bulunuyor. Bakhresa Company’nin Krone’den araç alımları önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Krone Türkiye, ihracat yaptığı araçları 3’lü ve 4’lü paketler halinde gönderiyor. Montajı ihracatı yapılan ülkede gerçekleştiriliyor. Böylece nakliyede maliyet avantajı sağlanıyor. Krone, Afrika’da Tanzanya dışında Cezayir, Fas ve Mısır’a ihracat gerçekleştiriyor.

3 kıtada yaklaşık 15 ülkeye ihracat gerçekleştiren Krone Türkiye, ihracat satışlarını 2016’nın ilk 8 ayında, geçtiğimiz yılın ilk 8 ayına göre yaklaşık 4 kat artırmayı başardı. Konteyner taşıyıcısı ihracatında da zengin ürün gamıyla dikkat çeken Krone Türkiye, bu kategoride son 2 yıldır üst üste lider oldu.

Etiketler :