Kadir Has Üniversitesi’nde "Proje Taşımacılığı" semineri yapıldı

Kadir Has Üniversitesi’nde "Proje Taşımacılığı" semineri yapıldı

Kadir Has Üniversitesi’nde Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen proje taşımacılığı seminerine Vinç İşletmecileri Derneği Başkanı Ramazan Midilli’nin ve Hareket Proje Taşımacılığı Operasyon Müdürü Samet Gürsu katıldı.RAMAZAN MİDİLLİ: “VİNÇ SEKTÖRÜ PROJE TAŞIMACILIĞININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASI”Vinç İşletmecileri Derneği Başkanı Ramazan Midilli, lojistik sektörüyle uzaktan veya yakından bağlantılı olan vinç sektörü proje taşımacılığının...

Kadir Has Üniversitesi’nde Lojistik Kulübü tarafından düzenlenen proje taşımacılığı seminerine Vinç İşletmecileri Derneği Başkanı Ramazan Midilli’nin ve Hareket Proje Taşımacılığı Operasyon Müdürü Samet Gürsu katıldı.

RAMAZAN MİDİLLİ: “VİNÇ SEKTÖRÜ PROJE TAŞIMACILIĞININ VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASI”

Vinç İşletmecileri Derneği Başkanı Ramazan Midilli, lojistik sektörüyle uzaktan veya yakından bağlantılı olan vinç sektörü proje taşımacılığının vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi. Hem piyasa işlerinde hem projelerde kullanılan çeşitli vinç ve kaldırma ekipmanlarının özelliklerini anlattığı konuşmasında Ramazan Midilli, lojistiğin Türkiye’de hızlı gelişen ve büyümekte olan bir sektör olduğunu belirterek, “Bizde bu konuda elimizden eğlen desteği vermeye hazırız. Üniversite bu işin matematiği ve olmazsa olmazı ama uygulamalı eğitimi de unutmamak gerekli. Üniversiteden diploma almak eğitimin bittiği anlamına gelmiyor” diye konuştu.

SAMET GÜRSU: “PROJE TAŞIMACILIĞINDA UFAK HATALAR BÜYÜK SONUÇLAR DOĞURABİLİR”

Hareket Proje Taşımacılığı Operasyon Müdürü Samet Gürsu da, proje taşımacılığının lojistik sektöründe planlama açısından öneminden bahsetti. Her bir yeni projenin aynı zamanda en baştan bir planlama demek olduğunu vurgulayan Samet Gürsu, en ufak detayına kadar planlanması ve gerekli hesapların yapılması gereken proje taşımacılığı sektöründe ufak hataların büyük sonuçlar doğuracağını unutmamak gerektiğini kaydetti.

YRD. DOÇ. DR. ÖMER FARUK GÖRÇÜN: “TEORİK EĞİTİM ÖNEMLİ AMA UYGULAMA KISMINI UNUTMAMAK GEREKLİ”

Eğitim seminerinin kapanış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Görçün, uygulamalı eğitiminin önemine dikkat çekti. Eğitim hiçbir zaman yeterli olmayacak her zaman daha fazlası olacaktır. Sadece teorik eğitim sizi sektöre hazır yapmaz. Sektörün içinde olmalı ve uygulamalı eğitime de önem vermelisiniz diyerek sektör ve üniversite işbirliğine de dikkat çekti. Katılımcılara özel alanlarda uzmanlaşmalarını tavsiye eden Ömer Faruk Görçün, “Proje taşımacılığında çok yol kat ettik ev daha ilerisini hedefliyoruz. Hali hazırda Ulaştırma Bakanlığı, sektör ve üniversite işbirliği ile hazırlanan proje taşımacılığı yönetmeliğinin taslağı hazır. Şu an bakanlığın olumlu dönüşlerini bekliyoruz. Bu yönetmelik Türkiye’deki proje taşımacılığı açısından büyük bir adım olacak.” diyerek katılımlarından dolayı Hareket Proje Taşımacılığı Operasyon Müdürü Samet Gürsu’ya ve Vinç İşletmecileri Derneği Başkanı Ramazan Midilliye katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Etiketler :