Karayel Nakliyat’a 17 adet Daily 7 ton kamyon

Karayel Nakliyat’a 17 adet Daily 7 ton kamyon

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ekmek dağıtım işini yapan Karayel Nakliyat, 17 adet IVECO Daily 7 ton kamyonalımı gerçekleştirerek filosunu genişletti.

Ankara Halk Ekmek tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine, Karayel Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Albayrak, genel koordinatör Berkay Albayrak, Finans Müdürü Yasemin Albayrak; IVECO Türkiye Hafif ve Orta Vasıta Bölge Müdürü Adli Emiroğlu, satışı gerçekleştiren Özgözde Otomotiv Satış Müdürü Volkan Güntürkün  ve Şube Müdürü Sezgin Işık katıldılar.

Osman Albayrak, Uzun yıllardır sektörde hizmet  verdiklerini ve ürün dağıtımda zamanla yarıştıkları için, araç parklarını genç tutmaya çalıştıklarını ifade etti. IVECO DAILY 7 TON araçları tercih etmelerinde, yatırım maliyetinin yanında, düşük yakıt tüketimi ve servis maliyetlerinin de etkili olduğunu dile getirerek, IVECO araçların, markalarına değer katacağına inandıklarını belirtti.
IVECO Türkiye adına konuşan Adli Emiroğlu ise, Karayel Nakliyat’ a IVECO markasını tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ederek; kendileri ile uzun soluklu çalışmayı hedeflediklerini dile getirdi. Özgözde Otomotiv şube müdürü Sezgin Işık ise, satış sonrasında verecekleri servis hizmeti ile, firma memnuniyetini daha da üst seviyelere taşıma gayretinde olacaklarını ifade etti. Tören sonunda Adli Emiroğlu ve Sezgin Işık tarafından, firma yetkililerine teslimat anısı için plaket takdim edildi.

Etiketler :