Karsan Endüstriyel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Alper Bulucu oldu

Karsan Endüstriyel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Alper Bulucu oldu

Karsan’da üst düzey atamalar sürüyor. 2019’dan bu yana Karsan Endüstriyel Operasyonlar Direktörü olarak görev yapan Alper Bulucu, Endüstriyel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı. 20 yıl önce Karsan’da üretim mühendisi olarak göreve başlayan Alper Bulucu, Karsan çatısı altında ürün müdürlüğünden fabrika müdürlüğüne, iş geliştirmeden üretim direktörlüğüne kadar pek çok kademede görev aldı. Şubat 2019’dan bu yana Endüstriyel Operasyonlar...

Karsan’da üst düzey atamalar sürüyor. 2019’dan bu yana Karsan Endüstriyel Operasyonlar Direktörü olarak görev yapan Alper Bulucu, Endüstriyel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı. 

20 yıl önce Karsan’da üretim mühendisi olarak göreve başlayan Alper Bulucu, Karsan çatısı altında ürün müdürlüğünden fabrika müdürlüğüne, iş geliştirmeden üretim direktörlüğüne kadar pek çok kademede görev aldı. Şubat 2019’dan bu yana Endüstriyel Operasyonlar Direktörü olarak çalışan Bulucu, Endüstriyel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı. 

Etiketler :