Karsan, H350'yi Gebzeli Toplu Taşımacılara Tanıttı

Karsan, H350'yi Gebzeli Toplu Taşımacılara Tanıttı

Karsan’ın Nisan 2015 tarihinde Bursa Hasanağa fabrikasında üretimine başladığı ve Karsan Pazarlama’nın Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Hyundai marka H350 aracı düzenlenen kahvaltılı bir organizasyonda Gebze Toplu Taşımacılar Birliği (GETAB) üyelerine tanıtıldı. Gebze Balçık’ta yer alan Life Port Hotel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına; GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları da dahil 110 üye katıldı. Toplantıda Karsan Pazarlama’yı...

Karsan’ın Nisan 2015 tarihinde Bursa Hasanağa fabrikasında üretimine başladığı ve Karsan Pazarlama’nın Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Hyundai marka H350 aracı düzenlenen kahvaltılı bir organizasyonda Gebze Toplu Taşımacılar Birliği (GETAB) üyelerine tanıtıldı. Gebze Balçık’ta yer alan Life Port Hotel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına; GETAB Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları da dahil 110 üye katıldı. Toplantıda Karsan Pazarlama’yı Satış Bölge Müdürü Burak Kozakçı, Hyundai Truck & Bus’ı da Hyundai Ticari Araç Genel Müdürü Min Seop Jung temsil etti.  

Hyundai H350 serisi araçların tanıtım filmiyle başlayan organizasyonda Hyundai H350 serisiyle ilgili beğenisini ifade eden GETAB Başkanı Yüzbaşıoğulları, bu araçların sektörde boy göstermesi için GETAB olarak Karsan’ı destekleyeceklerini söyledi. Hyundai Ticari Araç Genel Müdürü Min Seop Jung ise H350 araçlarının üretimine 2015 yılında en son teknoloji ile donatılmış, yüksek üretim kalitesi ve kapasitesine sahip Karsan fabrikalarında başladıklarını hatırlatarak, Hyundai’nin 50 yıldır ticari araç grubunda üretim yapan dünyanın en büyük otomobil şirketleri arasında yer aldığını belirtti. Karsan Pazarlama Satış Bölge Müdürü Burak Kozakçı ise yaptığı sunumda, Hyundai H350 araçlarıyla ilgili detaylı bilgiler aktardı. Konuşmaların ardından GETAB üyeleri Hyundai H350 aracını yakından inceleyerek, test sürüşleri gerçekleştirdi.

Etiketler :