Kayseri'ye 10 adet Körüklü CNG Conecto

Kayseri'ye 10 adet Körüklü CNG Conecto

Mercedes-Benz Türk tarafından Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne teslimatı gerçekleştirilen 10 adet Körüklü CNG Mercedes-Benz Conecto için Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda halka açık bir tören düzenlendi.

Törene Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Kayseri İlçe Belediye Başkanları, Mercedes-Benz Türk Kamu Otobüs Satış Koordinatörü Can Okumuş, Mercedes-Benz Türk yetkili bayii Merkay Kayseri Genel Müdürü Yavuz Çağlıişlek ve Otobüs Satış Müdürü Mustafa Yıldız katıldılar.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik törende yaptığı konuşmada, “Kayseri’nin ulaşım imkanlarını rahatlatmak için geçtiğimiz seneyi ‘Ulaşım Yılı’ ilan ederek altyapı çalışmalarına ağırlık verdik; yeni bulvarlar, yollar ve kavşaklar yaptık. Başlattığımız ulaşım atağımızı 10 adet, 18 metrelik körüklü otobüs ile sürdürüyoruz. Doğalgaz ile çalışan yeni otobüslerimiz ile hem ekonomik hem de çevreci ulaşım yatırımlarımızı devam ettiriyoruz. Bu yeni Mercedes-Benz otobüslerimizi bugünden itibaren Kayseri’nin en yoğun hatlarında kullanıma sunuyoruz. Son 3.5 yılda toplam 133 yeni otobüsü Kayseri’nin ulaşım filosuna dahil ettik. Aldığımız yeni otobüslerimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :