Koçaslanlar Otomotiv’de Renault Trucks’ın İstanbul'daki operasyonlarını yönetecek

Koçaslanlar Otomotiv’de Renault Trucks’ın İstanbul'daki operasyonlarını yönetecek

Koçaslanlar Otomotiv; Bursa, Kocaeli, Balıkesir, İzmir, Denizli ve Düzce’den sonra İstanbul’da Renault Trucks yeni araç satış ve grubun 2. el satış altyapısını oluşturdu. Yapının başına da Soner Alperöz’ü getirdi.Koçaslanlar Otomotiv, İstanbul Sancaktepe’de açtığı 2. el araç tesisini Soner Alperöz yönetiminde yeniden yapılandırdı. Bir süre önce Çetaş Ticari Vasıta’da genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Soner Alperöz, Çetaş’tan ayrıldıktan...

Koçaslanlar Otomotiv; Bursa, Kocaeli, Balıkesir, İzmir, Denizli ve Düzce’den sonra İstanbul’da Renault Trucks yeni araç satış ve grubun 2. el satış altyapısını oluşturdu. Yapının başına da Soner Alperöz’ü getirdi.

Koçaslanlar Otomotiv, İstanbul Sancaktepe’de açtığı 2. el araç tesisini Soner Alperöz yönetiminde yeniden yapılandırdı. Bir süre önce Çetaş Ticari Vasıta’da genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Soner Alperöz, Çetaş’tan ayrıldıktan sonra Koçaslanlar Otomotiv İstanbul Satış Direktörü oldu. Soner Alperöz, 7 kişiden oluşan ekibiyle Koçaslanlar Otomotiv bünyesinde Renault Trucks’ın yeni ve 2. el satışlarına yeni bir sinerji katmayı hedefliyor.

Soner Alperöz kısa bir süre aradan sonra 10 yıldır parçası olduğu ve özdeştiği markaya, Koçaslanlar Otomotiv’in İstanbul Satış Direktörü olarak yeni oluşturduğu 7 kişilik kadrosu ile birlikte hizmet vermeye devam ediyor.

10 yıl kadar Renault Trucks markasına yönelik çalışmalar yürüttüğünü ve bir süre aradan sonra tekrar Renault Trucks’ın Türkiye’deki yeni ve 2. el satışlarına katkı yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Koçaslanlar Otomotiv İstanbul Satış Direktörü Soner Alperöz, “Koçaslanlar Otomotiv’in geleneği olan amatör ruhla birlikte profesyonel hizmet anlayışı ön planda olacak. Yeni geliştirilen ve 2015’te ‘Yılın Kamyonu’ ödülünü alan Renault Trucks ürünlerine ilave olarak uzun yıllardır sektöre hizmet veren gurubumuzun bütün tesisleri ve ekipleri ile birlikte oluşturacağımız sinerji, müşterilerimizin performansını da yukarılara çıkartacaktır. İstanbul nakliye firmaları da Koçaslanlar Otomotiv farkını kısa sürede yaşayacaklar” dedi. 

Etiketler :