Koçaslanlar Otomotiv’den Marmaray Lojistik’e 2 adet Renaul Trucks T 460 çekici

Koçaslanlar Otomotiv’den Marmaray Lojistik’e 2 adet Renaul Trucks T 460 çekici

Koçaslanlar Otomotiv, Marmaray Lojistik”e 2 adet Renaul Trucks T 460 ADR’li çekici teslim etti. Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Marmaray Lojistik sahibi Halil Çetin ve Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı katıldı.Marmaray Lojistik sahibi Halil Çetin düzenlenen törende yaptığı açıklamada, “Yıllardır yatırım yaptığımız Renault Trucks markası ile yolumuza devam etme kararı aldık....

Koçaslanlar Otomotiv, Marmaray Lojistik”e 2 adet Renaul Trucks T 460 ADR’li çekici teslim etti. Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Marmaray Lojistik sahibi Halil Çetin ve Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı katıldı.

Marmaray Lojistik sahibi Halil Çetin düzenlenen törende yaptığı açıklamada, “Yıllardır yatırım yaptığımız Renault Trucks markası ile yolumuza devam etme kararı aldık. Hem satış hem satış sonrası işlemlerimizde sorunsuzca işbirliğimizin devamına olan inancım tam. Her zaman olduğu gibi Sayın Tayfun Fıçıcı’ya bizlere yıllardır verdiği desteği sürdürdüğü için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı ise Marmaray Lojistik ile işbirliklerinin çok eski yıllara dayandığını belirterek, “Marmaray Lojistik’e tekrar bizleri ve markamızı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu yatırımın kendilerine ve bizlere hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Etiketler :