Konteyner Takip Platformu Cntracking'in CEO’su Merdan Erdoğan oldu

Konteyner Takip Platformu Cntracking'in CEO’su Merdan Erdoğan oldu

Türkiye’nin yeni nesil konteyner takibi ve taşımacılığı platformu olan www.cntracking.com markasının ana şirketi CNTR Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada Merdan Erdoğan’ın 21 Ağustos 2017 tarihi itibariyle CEO görevini üstleneceği belirtildi.Cntracking.com’un aynı zamanda kurucu ortağı olan Merdan Erdoğan lojistik sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyime sahip.  Kariyeri boyunca, Turkon ve UASC,  başta olmak üzere birçok firmada...

Türkiye’nin yeni nesil konteyner takibi ve taşımacılığı platformu olan www.cntracking.com markasının ana şirketi CNTR Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada Merdan Erdoğan’ın 21 Ağustos 2017 tarihi itibariyle CEO görevini üstleneceği belirtildi.

Cntracking.com’un aynı zamanda kurucu ortağı olan Merdan Erdoğan lojistik sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyime sahip.  Kariyeri boyunca, Turkon ve UASC,  başta olmak üzere birçok firmada satış pazarlama ve fiyatlandırma, hat ve bütçe yönetimi alanlarında önemli görevlerde bulunan Erdoğan, en son olarak kurucu ortağı olduğu Origin Logistics bünyesinde üst yöneticilik yapmaktaydı.

CNTR Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu kararını değerlendiren Merdan Erdoğan “160’dan fazla ülkede kullanıcısı olan ve lojistik sektöründe inovasyon temelli hizmetler sunan cntracking.com platformunun CEO’su olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Denizcilik sektöründe Türkiye’den bir global marka yaratma hedefini hem bir sorumluluk hem de bir görev olarak gördüğünü ifade eden Erdoğan, gelecek dönemde www.cntracking.com olarak özellikle küresel arenada Türkiye’yi yeni başarı hikâyeleriyle buluşturacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

www.cntracking.com Hakkında…

 Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi (DEPARK) merkezli hizmet veren www.cntracking.com, 500 binden fazla denizyolu rotasını ve 900’e yakın konteyner limanını veritabanlarında güncel olarak barındırabiliyor. Platform ayrıca 60’ın üzerinde konteyner hattını takip edebilme ve raporlayabilme yetisine sahip. Tedarik zincirinin izlenilebilirliğini artırma hedefiyle yola çıkan platform kullanıcılarına 3 temel hizmet sunuyor; Konteyner limana ulaştığı anda e-posta ile bilgilendirme hizmeti, 500 bin denizyolu rotası kapsamında limandan limana hangi armatörün kaç günde gittiği bilgisinin verilmesi ve yüklemelerin bütünleşik olarak takip edilebildiği kullanıcı paneli. Ayrıca, API ve I-frame özellikleriyle lojistik ve dış ticaret işletmelerinin dijitalleşme isteğini de karşılıyor.

Etiketler :