Krone, 1 yılda tenteli ve frigoda pazar payını 2’ye katladı

Krone, 1 yılda tenteli ve frigoda pazar payını 2’ye katladı

Krone Treyler Comvex İstanbul Fuarı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala ve Krone Almanya Uluslararası Satış Direktörü Andreas Völker katıldı.Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala toplantıda yaptığı açıklamada, son bir yıldır Türkiye’de yüzde 100 Krone olarak yollarına devam ettiklerini hatırlatarak şunları söyledi: “Türkiye’de uzun yıllar Doğuş...

Krone Treyler Comvex İstanbul Fuarı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala ve Krone Almanya Uluslararası Satış Direktörü Andreas Völker katıldı.

Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala toplantıda yaptığı açıklamada, son bir yıldır Türkiye’de yüzde 100 Krone olarak yollarına devam ettiklerini hatırlatarak şunları söyledi: “Türkiye’de uzun yıllar Doğuş Otomotiv ile bir ortaklığımız vardı. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yüzde 100 Krone olarak yola çıktık. Mayıs 2015’ten bu yana yani son bir yıldır yeni bir yapılanmaya gittik. Yeni yapılanma sayesinde tenteli ve frigodaki pazar payımızı yüzde 11’den yüzde 22’ye yükselttik. Krone olarak artık ikinci el takas işini de gerçekleştiriyoruz. Sadece Krone’nin değil tüm treyler markalarının takasını gerçekleştiriyoruz. İkinci el piyasasında sıfır araç satışlarında müşterilerimizin ihtiyacını karşılamak istiyoruz. Bu da bu yıl 250 adet takas olur diye bekliyoruz. Türkiye genelinde 32 noktada servis ve satış sonrası hizmet veriyoruz. İhracatımız yüzde 85 oranında arttı. Çalışmalarımıza büyük bir şevkle devam ediyoruz. Önceki gün açılışını yaptığımız Gebze’deki Krone Center’da müşterimizin ihtiyaçları doğrultusunda sadece satış değil, satış sonrası servis, yedek parça ve ikinci el hizmeti vereceğiz. Kısa vadede değil ama orta vadede Gebze dışında yeni bir Krone Center yatırımı düşünüyoruz.”

Etiketler :