Krone, Ankaralı 200 müşterisi ile iftarda buluştu

Krone, Ankaralı 200 müşterisi ile iftarda buluştu

Krone Ticari Araçlar, Ankara’da düzenlediği iftar yemeğinde lojistik ve finans sektörünün önde gelen isimlerini, kamu kuruluşlarının temsilcilerini ve basın mensuplarını ağırladı. Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala, Krone Trailer Int. Satış Müdürü Ömürden Özacar ve Krone Ankara Satış Temsilcisi Atakan Özer’in eşlik ettiği iftara 200 kişi katıldı.“İZMİR FABRİKAMIZDA GÜNLÜK 10 ADET ÜRETİM YAPIYORUZ”  Ankara CerModern’de 27 Haziran akşamı...

Krone Ticari Araçlar, Ankara’da düzenlediği iftar yemeğinde lojistik ve finans sektörünün önde gelen isimlerini, kamu kuruluşlarının temsilcilerini ve basın mensuplarını ağırladı. Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala, Krone Trailer Int. Satış Müdürü Ömürden Özacar ve Krone Ankara Satış Temsilcisi Atakan Özer’in eşlik ettiği iftara 200 kişi katıldı.

“İZMİR FABRİKAMIZDA GÜNLÜK 10 ADET ÜRETİM YAPIYORUZ” 

Ankara CerModern’de 27 Haziran akşamı düzenlenen İftar yemeğinde bir konuşma yapan Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, uzun yıllardır devam eden Türk-Alman dostluğuna dikkat çekerek, “Almanya’nın en büyük treyler üreticilerinden olan Krone, yurt dışındaki tek fabrikasını Türkiye’de açtı. Bu, iki ülkenin sahip olduğu karşılıklı güvenin çok güzel bir örneğidir. Krone, Almanya’da yılda 40 bin adetlik treyler üretimi gerçekleştiriyor. Yılda 10 bin adetlik üretim kapasitesine sahip olan İzmir fabrikamızda günlük 10 adet üretim yapıyoruz”  dedi.

SEMİH PALA: “KAVŞAK NOKTASI ANKARA”

Ankara’nın lojistik merkez olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini vurgulayan Semih Pala, sözlerine şöyle devam etti: “Doğu, Batı, Kuzey ve Güneyin kavşak noktası olan Ankara, uluslararası bir geçiş noktası olma özelliğine sahip. Karayolu taşımacılığında önemli bir büyüme kaydeden Ankara, demiryollarının artırılması ile de potansiyelini güçlendiriyor.”

Son 1 yıldır tek başına faaliyet gösteren Krone Türkiye’nin hem iç pazarda hem de ihracattaki satış grafiğinde çok önemli bir yükseliş gösterdiğini kaydeden Pala, “100 milyon TL sermaye ile kurulan fabrikamızın ardından geçtiğimiz ay da Gebze’de toplam 10 bin metrekarelik satış, satış sonrası ve ikinci el operasyon merkezini hizmete açtık. Amacımız müşterilerimizin tüm istek ve ihtiyaçlarını en iyi ve en çabuk şekilde karşılayabilmek. Krone’nin Türkiye yatırımları hız kesmeden devam edecek” açıklamasında bulundu.

32 SERVİS NOKTASI

Türkiye genelinde 32 servis noktası bulunan Krone, 2016 Mart sonu itibariyle Türkiye treyler pazarında yüzde 22 pazar payına sahip. Diğer taraftan Krone, İzmir’den Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere toplam 15 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor

Etiketler :