Krone, faizi sıfırladı!

Krone, faizi sıfırladı!

Türkiye’de üretim ve satış faaliyetlerinde bulunan Avrupa’nın lider treyler üreticilerinden Krone, “SIFIR FAİZ” kampanyası ile müşterilerine finans alanında da destek vererek, sektöre duyduğu güçlü güveni ortaya koyuyor.

Krone, müşterileri için çözüm üretmeye devam ediyor. Krone’nin son olarak hayata geçirdiği “SIFIR FAİZ” kampanyasıyla, treyler almak için banka kredisi kullanan Krone müşterileri, faiz ödemiyor.

Başvuru süresi 16 Haziran tarihine kadar devam edecek olan “SIFIR FAİZ” kampanyası kapsamında Krone treyler sahibi olmak isteyen nakliyeciler, 18 ay vadeli 40.000 TL ye kadar olan banka kredilerine faiz ödemeyecekler. 18 ay üzeri, 60 aya varan vadelerde ise avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecekler. Faturası en geç 31.07.16 tarihinde kesilecek olan Tenteli Krone araç tipleri için geçerli olan kampanyadan İş Bankası, Akbank ve Yapı Kredi’ye başvuranlar faydalanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 0533 681 87 92’yi arayabilir ya da kroneinfo@krone.com.tr adresine e-posta gönderebilirler. 

Satış, satış sonrası, ikinci el, yedek parça ve finansman alanlarında müşterilerine en iyi çözümleri sunmayı amaçlayan Krone, yurt çapındaki 32 servis noktasıyla müşterilerine etkin operasyonel hizmetler sunmaktadır.

Etiketler :