Krone'ye '2017'nin En İyi Lojistik Markası' ödülü!

Krone'ye '2017'nin En İyi Lojistik Markası' ödülü!

Treyler ve Üstyapı kategorisinde '2017'nin En İyi Lojistik Markası' ödülü Krone'nin oldu. Krone, Almanya’daki Ulusal Lojistikçiler Birliği tarafından '2017’nin En İyi Lojistik Markası' seçildi. 19 Treyler ve Üstyapı üreticisi arasından bu ödüle layık görülen Krone adına ödülü Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Gero Schulze Isfort ve Pazarlama Müdürü Ingo Lübs aldılar. Berlin’deki ödül törenine dünya genelinden bir çok politikacı, bilim adamı...

Treyler ve Üstyapı kategorisinde '2017'nin En İyi Lojistik Markası' ödülü Krone'nin oldu. Krone, Almanya’daki Ulusal Lojistikçiler Birliği tarafından '2017’nin En İyi Lojistik Markası' seçildi. 19 Treyler ve Üstyapı üreticisi arasından bu ödüle layık görülen Krone adına ödülü Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Gero Schulze Isfort ve Pazarlama Müdürü Ingo Lübs aldılar. Berlin’deki ödül törenine dünya genelinden bir çok politikacı, bilim adamı ve ekonomist katıldı.

Bernard Krone Holding CEO’su Bernard Krone, “Hiç ödün vermeden ürün kalitesine odaklanıyoruz. Kullanıcılarımız bizden kendi lojistiklerinin verimini arttıracak pratik çözümler bekliyorlar, ve biz de bunu sunuyoruz. Bu nedenle işinin profesyonellerinin de bizim treylerlerimizi mükemmel olarak nitelendirmeleri bize büyük mutluluk veriyor” dedi. Bernard Krone, bu aile şirketinin 4.nesil yöneticisi ve şu anda 4.000’den fazla çalışanını bu ailenin kültürüne göre yönetiyor.

Etiketler :