Kuzey Afrika’daki limanlardan birini daha rotasına ekledi

Kuzey Afrika’daki limanlardan birini daha rotasına ekledi

Arkas Line, Afrika Rotası’ndaki limanlara bir yenisini daha ekledi. Arkas Line, Kuzey Afrika’daki faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Son olarak NAS (North Africa Service) Servisi’ne Bizerte’yi de dâhil ederek uğrak yaptığı liman sayısını 5’e çıkardı. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre servislerini çeşitlendirmeye devam eden Arkas Line, Bizerte’ye uğrak yaparak Rades’te yaşanan sıkışıklık sorununa da çözüm üretmeyi amaçlıyor. NAS servisinin...

Arkas Line, Afrika Rotası’ndaki limanlara bir yenisini daha ekledi. Arkas Line, Kuzey Afrika’daki faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Son olarak NAS (North Africa Service) Servisi’ne Bizerte’yi de dâhil ederek uğrak yaptığı liman sayısını 5’e çıkardı. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre servislerini çeşitlendirmeye devam eden Arkas Line, Bizerte’ye uğrak yaparak Rades’te yaşanan sıkışıklık sorununa da çözüm üretmeyi amaçlıyor. NAS servisinin Bizerte’ye yapacağı ilk sefer M/V Mehmet Kahveci A isimli gemi ile 1 Nisan tarihinde Marport’tan çıkış yapacak.

NAS’ın yeni rotası: İzmir – Evyap – Marport – Bizerte – Cezayir – İzmir şeklinde olacak.

Arkas Line Sousse Limanı’nı da devamlı olarak Libya (LIB) Servisinde hizmet vermeye devam edecek.  LIB Servisi’nin yeni rotası: İzmir/Gemlik/Marport/Misurata/Sousse/Khom.

Etiketler :