“Lojistik hizmet verdiğimiz müşteri sayımız 5 bini aştı!”

“Lojistik hizmet verdiğimiz müşteri sayımız 5 bini aştı!”

Barsan Global Lojistik’in kurucusu ve sahibi Kamil Barlın, “Barsan Global Lojistik olarak büyüme hedeflerimizi ve yatırım planlamamızı eksiksiz olarak uygulamaya devam ettiğimiz bir dönemdeyiz. 22 ülke 59 lojistik merkezde yürüttüğümüz faaliyetlerimize 2017 yılında 20 yeni merkez daha açarak devam edeceğiz” dedi.Barsan Global Lojistik’in “Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri” kapsamında “Yılın Sınırları Aşan Lojistik Ödülü”ne alması nedeniyle Barsan...

Barsan Global Lojistik’in kurucusu ve sahibi Kamil Barlın,Barsan Global Lojistik olarak büyüme hedeflerimizi ve yatırım planlamamızı eksiksiz olarak uygulamaya devam ettiğimiz bir dönemdeyiz. 22 ülke 59 lojistik merkezde yürüttüğümüz faaliyetlerimize 2017 yılında 20 yeni merkez daha açarak devam edeceğiz” dedi.

Barsan Global Lojistik’in “Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri” kapsamında “Yılın Sınırları Aşan Lojistik Ödülü”ne alması nedeniyle Barsan Global Lojistik’in kurucusu ve sahibi Kamil Barlın bir değerlendirme yaptı. Kamil Barlın, Yılın Sınırları Aşan Lojistik Ödülü’nün Barsan Global Lojistik’in sadece Türkiye değil, yurt dışındaki başarısının da tescili anlamına geldiğini belirterek şunları söyledi: “Barsan Global Lojistik olarak büyüme hedeflerimizi ve yatırım planlamamızı eksiksiz olarak uygulamaya devam ettiğimiz bir dönemdeyiz. 22 ülke 59 lojistik merkezde yürüttüğümüz faaliyetlerimize 2017 yılında 20 yeni merkez daha açarak devam edeceğiz. Barsan Global Lojistik olarak hedefimiz, dünya ekonomisinin yoğun olduğu ülkelerde ülkemizi temsil ederek büyümek, aynı zamanda ‘en kaliteli hizmeti’ vermede de en iyi olabilmek. Gerek coğrafi dağılım gerek çalışan sayımız ve gerekse yönettiğimiz iş hacmimizle markamızın global vurgusuna uygun bir şekilde hedeflerimiz doğrultusunda büyümeye devam ediyoruz.”

“Barsan Global Lojistik olarak, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarına hizmet veriyoruz. Bugün itibarıyla hizmet verdiğimiz müşteri sayımız 5 bini aştı. Geldiğimiz nokta ve aldığımız bu ödül 35 yıllık çabanın ve güvenin sonucudur. Müşterilerimizin memnuniyetle karşıladığı yatırımlara ve aralıksız büyümeye 2017 yılında da devam edeceğiz.” 

Etiketler :