LOJİ&TED Konferansı’nda “Akıllı Teknolojiler & Akıllı Lojistik” konuşulacak

LOJİ&TED Konferansı’nda “Akıllı Teknolojiler & Akıllı Lojistik” konuşulacak

360 CNP Organizasyon tarafından organize edilen “4. Uluslararası 360 LOJİ&TED Konferansı 9 Ocak 2019’da Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenecek. Konferansta, “Akıllı Teknolojiler & Akıllı Lojistik” ana temasının konuşulacağı belirtildi.

Konferansla ilgili 360 CNP Organizasyon Genel Müdürü Özlem Alkan, şu bilgileri verdi: “4. 360 LOJİ&TED Konferansı’nda gerçek dünya dersleri ve tecrübelerinden oluşan ve başka bir yerde bulunamayacak bir içerik, yeni nesil uygulamalar, güncel Know-How’lara, inovasyonel çalışmalar ve sonuç veren örnekler katılımcıları bekliyor. Konferansa 20 farklı sektörden 150’nin üzerinde şirketten profesyonellere stratejik bilgi alışverişi, deneyim, networking ve eş düzey kişilerin direkt irtibata geçmelerine zemin sağlamak hedefleniyor.

Konferansta; lojistik ve tedarik zinciri birimlerinin yöneticileri başta olmak üzere, lojistik hizmeti veren şirketler, servis sağlayıcılar, teknoloji firmaları, danışmanlık firmaları, devlet kuruluşları, sektörel dernekler ve medya kuruluşları üst düzey karar mekanizmaları ile katılım gösterecek. Katılımcılara stratejik bilgi alışverişinin yanı sıra katılımcı firmalar için ciddi bir ticari platform olanağı da sağlayacak.

Etiketler :