MAN, 2. el kamyon alana lastikleri ve jantları hediye ediyor

MAN, 2. el kamyon alana lastikleri ve jantları hediye ediyor

2. el ağır ticari araçlar sektörüne yönelik faaliyet gösteren MAN TopUsed, düzenlediği kampanya ile benzersiz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şimdi de düşük kilometreli, temiz ve bakımlı 2. el TGS EfficientLine serisi çekiciler, düzenlenen kampanya ile sıfır lastik hediyesiyle MAN TopUsed’larda satışa sunuldu.

MAN TopUsed’larda sadece seçili araçları kapsayan kampanya 15 Şubat'a kadar geçerli olacak. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında seçili TGS EfficientLine serisi ikinci el çekicilerde, 6 adet sıfır lastik, yeni jantları ile birlikte hediye edilecek.

En zorlu şartlarda dahi yüksek performansını koruyan ve dayanıklılıkları ile öne çıkan MAN çekiciler, sahip oldukları ileri teknoloji ve yüksek kalitenin yanı sıra sundukları konfor, düşük işletme giderleri ve yaşam boyu maliyet avantajları açısından da öne çıkıyor. EfficientLine serisinin sunduğu yakıt tasarrufu ile benzersiz ayrıcalıklar taşıyan TGS EfficientLine çekiciler, şimdi 2. el pazarında da MAN TopUsed’lerde en çok tercih edilen araçlar arasında yer alıyor. 

Etiketler :