Mars Logistics’e CMS’den Sürdürülebilirlik Ödülü!

Mars Logistics’e CMS’den Sürdürülebilirlik Ödülü!

Mars Logistics, bu yıl 11.’si düzenlenen CMS İş Ortakları Toplantısı’nda çevreye duyarlı iş anlayışı ile 2015 yılı “Sürdürülebilir Performans” ödülünü almaya hak kazandı.

Mars Logistics, dünyanın en seçkin markalarının jant üreticisi CMS’nin düzenlediği 11. CMS İş Ortakları Toplantısı’nda “Sürdürülebilir Performans” ödülünün sahibi oldu. İzmir’de yapılan toplantıda CMS Grubu tedarikçilerine bilgilendirmeler yapıldı. CMS Yönetim Kurulu Başkanı, CEO’su ve Genel Müdürlerinin konuşmalarının ardından ödüller sahiplerini buldu. Mars Logistics adına ödülü Mars Logistics Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökşin Günhan ve Ege Bölge Müdürü Berrin Aydoğan aldı.

Törende konuşma yapan Mars Logistics Ege Bölge Müdürü Berrin Aydoğan: “Mars Logistics olarak çevreye ve geleceğe duyarlı iş anlayışımızı, tercihlerimiz ve projelerimiz ile destekliyor, sürdürülebilir performansı önceliğimiz olarak görüyoruz. Bu yaklaşımımız neticesinde aldığımız bu ödül bizler için büyük anlam ifade ediyor ve bizlere ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Takdiri için tüm CMS ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Etiketler :